Yalniz kalinca kendinle Pismanlik, sariverir
Ama giden çoktan gitmisse çareler çaresizdir
Kal de bana Kal de Hadi kal de kalayim ..
çare ?
Ama giden çoktan gitmisse çareler çaresizdir
Kal de bana Kal de Hadi kal de kalayim ..
çare ?
Her kelime icin bir sarkiniz varmi :))
|
02-01-2009, Saat: 10:12 PM <
Yalniz kalinca kendinle Pismanlik, sariverir
Ama giden çoktan gitmisse çareler çaresizdir Kal de bana Kal de Hadi kal de kalayim .. çare ?
Tek bir söz söyleyip gideceğim
Gözlerime bir daha bak ne olur Eyvahlar sarıyor her yanımı Ne çare bu gönül artık dayanamıyor Düşman?
02-02-2009, Saat: 12:44 AM <
Bu şehirde buldum buğday ellerini
Bu şehirde sevdim badem dillerini Senle unuttum bütün ezberlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden göçtüm ?
02-02-2009, Saat: 10:06 AM <
Karacoğlan derdi doğmadan göçtüm
Yar elinden dolu badeler içtim Kötüler zanneder ben yardan geçtim Ölmeyince çeker miyim elini Doğmadan ?
02-02-2009, Saat: 02:08 PM <
SEnsiz kaldim inanki dunyama gun dogmuyor
Gunahim neydi tanrim hasretin cekilmiyor Sesini duymadanacilarim dinmiyor Cektin gittin insafsiz hic mi icin yanmiyor ? Günah ? ![]()
02-02-2009, Saat: 02:12 PM <
dünya günah dolu bizler günahkar
bakdikca aleme gözyasim akar kalbimi sonsuz bir pismanlik sarar ah dolu günah defteri Pişman ? ![]()
Yolun zorunu yürümüştüm ben
Tanıştığımız zaman Sen dalgalanmaktaydın elvan elvan O yüzden tam olarak Hissedemedin sen içimi Hâlâ kulağımda çınlıyor O alaycı kahkahan Haberin yoktu henüz cilvesinden aşkın Sarsılmıyordun hiç ay tutulmasından O kadar taşkın o kadar açtın ki Düşmen kaçınılmazdı arzın ortasından Pişman olduğun zaman Huzur bulduğun zaman Zevke doyduğun zaman Dönebilirsin Ben yine burda olacağım Yaralarını saracağım Seni anlayacağım Taşkın ?
Taşkın sular gibi akıp çağlarım
Didarın görüben gönül eğlerim Dünyaya geleli her dem ağlarım Çeşmim karışmadık seller mi kaldı ... Çeşmim ?
02-02-2009, Saat: 07:12 PM <
İşte gidiyorum çeşmi siyahım
İşte gidiyorum çeşmi siyahım Aramızda dağlar sıralansada, sıralansada Sermayem derdimdir ey dost servetim ahım Karardıkça bahtım bahtım karalansada servetim ?
Dünyada dert çok ömür kısa
Hayatta zevk yok aşk olmasa Param yok pulum yok Malım mülküm olmasın ziyanı yok Aşk dolu şu kalbim İşte budur benim servetim Kesem boş hayat hoş Aşktan başka bu dünyada herşey boş Kısmetim bu benim Sevgim var ya ben de zenignim Rüzgar ? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ingilizce kelime türet haydi !!! | p£r!k!z! | 227 | 9,525 |
04-14-2022, Saat: 10:04 PM Son Yorum: wildfang |
|
bu kelime size neyi hatırlatıyor | CaNaT | 248 | 10,660 |
04-10-2022, Saat: 07:14 AM Son Yorum: wildfang |
|
son iki harten kelime t?retmece... | kayıp_gölgeler | 223 | 6,892 |
04-05-2022, Saat: 04:12 AM Son Yorum: wildfang |
|
Evde Oturuyorsunuz Ve Azrail Geldi Dediki Senin IÇin Geldim Ne Dersiniz..? | €BeRimSin | 257 | 12,735 |
04-03-2022, Saat: 06:11 PM Son Yorum: wildfang |
|
$uan Sizi Anlatan Kelime ??? | SweetCandy | 1,448 | 34,713 |
11-21-2015, Saat: 02:50 AM Son Yorum: acemhe |