'ben varmam inekliye, yoğurdu sinekliye' diye türkü var. biz de hala espiri yapmaya çalışıyoz lan. ♥
Inanılmaz bir evlenme teklifi alsam inanmam ve reddederim.
"şüphesiz ki, her kadın gece eski sevgilisinden çok yarın ne giyeceğini düşünür..."
-Açıl susam açıll.
+Abi, ben g-te giren şemsiyee?!
-Haa pardon.
Arkadaşlar şaka olsun diye klavyeme F16 tuşu takmışlar, basmaz olaydım. Şuan Amerika'ya doğru uçuşa geçtim, ESC'ye bastım inmiyor şerefsiz.Neyse rüyaymış ♥
Bi at arabası düşünün:pazartesiden cumaya onunla gidiyoruz.bi de ferrari düşünün:cuma akşamı biniyoruz hop pazar günü olmuş.
Uzayda iğne atsan yere düşmüyor, demek ki uzay çok kalabalık, demek ki uzaylılar var. Beyin bedava ♥
iki basamaklı bir sayı olmak üzere x kaçtır?
A)38
B)23
C)9
...D)88
E)65
CEVAP: C şıkkı. Çünkü x iki basamaklı bir sayı olmak üzere.Yani daha olmamış.
yeni sekme seçeneği olmadan önce ne kadar sabırlıymışım diye düşünüp bunun üzerinde yaklaşık 3 dakika falan kafa yordum.
Nihat orda açken benim burda boğazımdan bir lokma yemek geçmiyor
Inanılmaz bir evlenme teklifi alsam inanmam ve reddederim.
"şüphesiz ki, her kadın gece eski sevgilisinden çok yarın ne giyeceğini düşünür..."
-Açıl susam açıll.
+Abi, ben g-te giren şemsiyee?!
-Haa pardon.
Arkadaşlar şaka olsun diye klavyeme F16 tuşu takmışlar, basmaz olaydım. Şuan Amerika'ya doğru uçuşa geçtim, ESC'ye bastım inmiyor şerefsiz.Neyse rüyaymış ♥
Bi at arabası düşünün:pazartesiden cumaya onunla gidiyoruz.bi de ferrari düşünün:cuma akşamı biniyoruz hop pazar günü olmuş.
Uzayda iğne atsan yere düşmüyor, demek ki uzay çok kalabalık, demek ki uzaylılar var. Beyin bedava ♥
iki basamaklı bir sayı olmak üzere x kaçtır?
A)38
B)23
C)9
...D)88
E)65
CEVAP: C şıkkı. Çünkü x iki basamaklı bir sayı olmak üzere.Yani daha olmamış.

yeni sekme seçeneği olmadan önce ne kadar sabırlıymışım diye düşünüp bunun üzerinde yaklaşık 3 dakika falan kafa yordum.
Nihat orda açken benim burda boğazımdan bir lokma yemek geçmiyor