:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uludere olayı ve Amerika nın kirli oyunu.
Pepee
Selamlar, çok uzun bir yazı olduğu için hepsini okuyamadım öncelikle onu belirteyim ama ben de görüşümü bildirmek istedim. Bu olaylarda ABD nin parmağının olması Türkiye açısından çok üzücü ve vahim bir konu orası bir gerçek. Fakat gel gelelim ki bu ölen 34 kişi kaçakçılık yapıyordu yani yasal olmayan bir iş yapıyorlardı hadi orasını da geçtim belki kaçakçılık yapanın ölmeye hakkı yoktur anlarım...Fakat bunların cenaze törenlerinde hepsinin tabutunun üzerinde Pkk bayrağı vardı. Bunu neden kimse görmüyor görmemezlikten geliyor ? Çünkü CHP-BDP'nin iktidarlıkta deyim yerindeyse 'sidik yarıştıramayacağı' bir rakibi var AKP...Şimdi sorarım bu ölenlere vatandaşımız diyerek ahlanıp vahlananlara ; Hangi askerimiz şehit olduktan 100-200 gün sonra manşette kaldı ? Magazinde yer almak için öne çıkmak için dikkat dağıtmak ve dikkat toplamak için chp-bdp işbirliği yapıyor resmen hadi bdp yi anlarım da chp nin kuyruk acısı ne ?? Burda kimse benim Akp reklamı yaptığımı akp taraftarı olduğumu da düşünmesin.Ben karşı değilim arkadaş doğu'da ölen kimseye de acımam kim öldürürse öldürsün yıllardır bu devletin anası ağlıyor bacısı ağlıyor. Atatürk ün ömrü yetmedi hepsinin temizlemeye , Türkiye de katledemiyorsa bunları Amerika katletsin ben razı gelirim !Ben FaceBook'dan bazı isimlere bakıyorum da mesela iki isim pkk lı oldukları belli :
Segvan Encu,çetin encu.. Daha çok var bazılarının Türk bayraklı profil resimleri de var..
uludere_cenaze_pkk.jpg
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Uludere olayı ve Amerika nın kirli oyunu. - Yazar: halukgta - 05-23-2012, Saat: 11:43 AM
Uludere olayı ve Amerika nın kirli oyunu. - Yazar: Pepee - 05-23-2012, Saat: 11:23 PM
Uludere olayı ve Amerika nın kirli oyunu. - Yazar: history - 05-23-2012, Saat: 11:25 PM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
  Tarih: 04-15-2025, 03:37 AM