Biliyorum bigün bile affedilmeyecegim,biiyorum anlam veremeceksin böyle yapmama keşke açıklayacak zamanım olsaydı 2 saat sonra uzun bi yolculuga çıkacagım belkide dönmeyecegim o yolculuktan arkamda beni seven degilde beni sevmeyen yürekleri bırakmak istedim bigün bile affetmeyeceksin biliyorum bu yüzden adım bile anılmayacak sevgimi ortaya koyuyorum yine sevgim burda kalbimde olacak ben bendim her zamanda öyle kalıcak ....affetmeyin beni affetmenizide beklemeyecegim çünkü ben o uzun yolculukta bile sizi yaşacagım sizi sevecegim...bigün belki ben gelirim belkide küçük bi haberimi duyarsınız aylardan sonra ben buraya aittim halada öyle öylede kalacak sevdiklerim benden nefret edecek olsada ben sevmekten vazgeçmicem...sevgi dolu olucam hiç bir söz aklımdan çıkmayacak yüregim eger eger sevgim büyükse ki ben büyük olduguna inanıyorum bu seyahatten dönüşümde sevgi dolucak gülen yüzümle ama eger....neyse beni sevmeyin benden nefret edin ama ben sevicem devam edicem Yalnızım artık yapayalnızım ve tek başıma üstüstesinden gelicem....Yüregimde sevgim var ...
Rabbime emanet yüreklerim sevdiklerim...
...............................................................................
..........................................
..................
.........
..
Rabbime emanet yüreklerim sevdiklerim...
...............................................................................
..........................................
..................
.........
..