allah mesut etsınnnnnnnnn
)
)
Bu Sana İtirafımdır...
|
milagros Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SONSUZ MTLULUKLAR SİZİNLE OLSUN .....KALPLERİNİZ HEP BUGÜNKÜ GİBİ ÇOŞKUYLA ATSIN....:k: YÜRÄžİNİZDE SEVGİ HİÇ EKSİK OLMASIN......::::::amin tatlım tşşkr ederim iyi dilekleriniz için yüzünüz hiç solmasın yüreğiniz dert görmesinmiley17: miley17: cadım_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah mesut etsınnnnnnnnnamin teşekkür ederim
02-03-2007, Saat: 01:14 PM <
ßen ßu konuyu nasıL atLArım ßak sona kaLdım
abijm en sonunda yani açıkLadn meraktan öLüyodk nerdeyse ALLAH MESUD ETSİN ALLH SİZİ HİÇ AYIRMASIN DÜÄžÜNÜZÜ GÖRÜRÜZ İN$. $imdiLik size ßu duaLar yetr Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gördüm şimdi ... :k:
02-05-2007, Saat: 08:12 PM <
SeRHaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abıı bune yaaoooh hasan enişte bedawadan yoq öle kız bu arada bn pelinin kuzeni kuzen az naz yaq az cilve yaq olmas molmas de yoqsa bn diğicm :yikildim: :yikildim: :yikildim: şaka bitarafa allah mutlu etsin bitanm jnm kuzenim enişte yaktın paçayı hee ama kurtuluşun yoqqq:yikildim: miley16: du az korkuttum :yikildim: :yikildim: rockçı/kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oooh hasan enişte bedawadan yoq öle kız bu arada bn pelinin kuzeni kuzen az naz yaq az cilve yaq olmas molmas de yoqsa bn diğicm :yikildim: :yikildim: :yikildim: şaka bitarafa allah mutlu etsin bitanm jnm kuzenim enişte yaktın paçayı hee ama kurtuluşun yoqqq:yikildim: miley16: du az korkuttum :yikildim: :yikildim:meliss nan öle deme ço sefdim ben onu çok bekledik bende hemen kabul ettim aşkımı kalbime:yikildim: saol bebeğim amin... korkutma aşkımı yaw alla alla seninkinide ben korkuturum sonra:yikildim: mcx bebeğim s.s
02-05-2007, Saat: 08:25 PM <
korkutucm banane he bu arada bnim iki ismim var biri sevgi biri melis hihi:yikildim: :yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
::..ne Zaman Anlarsin Ola?..::SANA....! | PaPaTYa_PReNSeS | 8 | 615 |
04-13-2022, Saat: 06:53 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bitiyorum Sana ama... | blue_belial | 5 | 642 |
09-14-2007, Saat: 12:40 AM Son Yorum: Rüya Güzeli |
|
Sana Söylemiştim Değilmi ? | ALDıRMa | 49 | 3,882 |
04-06-2007, Saat: 03:36 PM Son Yorum: blue_belial |
|
sana bir mailim varrrr babaaa...çok etkilendimmm arkadaşlarrrr.... | GCLRNFNS | 1 | 499 |
03-25-2007, Saat: 06:52 PM Son Yorum: ezoo20 |
|
Ben Sana A?ik Olmu?um Sultan | mert | 25 | 2,160 |
11-27-2006, Saat: 07:23 AM Son Yorum: ZeNiTH |