inansakmı..
Önce Kizdim Agzima Geleni Söyledim Sonra Baristik:D
|
03-07-2008, Saat: 06:14 PM <
diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inansakmı.. kime inanacagina bagLi
ya siz beni delimi ediceksiniz suanda sadece arkadasiz arkadassss cok normal arkadas ve yakin arkadas o kadarr ya ama abartiniz dügün filan verdiniz beni bile yanii basinizdan savmak mi istiyorsunuz? diadora inan inan: ask kolsun pembe.
03-07-2008, Saat: 06:31 PM <
SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya siz beni delimi ediceksiniz suanda sadece arkadasiz arkadassss cok normal arkadas ve yakin arkadas o kadarr ya ama abartiniz dügün filan verdiniz beni bile yanii basinizdan savmak mi istiyorsunuz? diadora inan inan: ask kolsun pembe. Abla bunlar sadece bir şakadan ibaret takma yaa salla gitsin.
03-07-2008, Saat: 06:33 PM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abla bunlar sadece bir şakadan ibaret takma yaa salla gitsin. O zatn saLLamio aman sen karisma bi dur noLur yoksa aLinaBiLiriz hepimiz
03-07-2008, Saat: 06:34 PM <
SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya siz beni delimi ediceksiniz suanda sadece arkadasiz arkadassss cok normal arkadas ve yakin arkadas o kadarr ya ama abartiniz dügün filan verdiniz beni bile yanii basinizdan savmak mi istiyorsunuz? diadora inan inan: ask kolsun pembe. Ins guzelim Ins ask Olsn dioz bizde ztn baska bi diLegimiz yoKKi tek istegimiz SuatLa muutLu Mesut oLman tEbriK ederim ya Dugun kartinizi forumada koy taammi ben merak ederim ole seyleri
ha bide arkadas oldunuz yakın arkadas hemde..: ama iice kafamı karıstırdın...D
03-07-2008, Saat: 06:37 PM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O zatn saLLamio aman sen karisma bi dur noLur yoksa aLinaBiLiriz hepimiz Pembe alınganlık bana has bir özellik.:yikildim::yikildim::yikildim:
ahahaha:yikildim: yaa o anlamda demedim pembeee ayy inanmiyom ya: kafayi yicem: ya yokkk vallla yok ne dügün kartiiii ya serseriii nerdesinn cik ortaya öldürücemmm senii basima neler actin yaa: serseriiiiiiiiiiiiiiii: cabuk derhal cik ortaya asicammm senii
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi