Ben geldım.......

Enıstenın adı suttı he Valla bıLmıyodum..Bıde Kız tarafı olcam damatına dını bıLe bıLmıyorum

Enıstenın adı suttı he Valla bıLmıyodum..Bıde Kız tarafı olcam damatına dını bıLe bıLmıyorum

|
Önce Kizdim Agzima Geleni Söyledim Sonra Baristik:D
|
|
Ben geldım.......
![]() ![]() ![]() ![]() Enıstenın adı suttı he Valla bıLmıyodum..Bıde Kız tarafı olcam damatına dını bıLe bıLmıyorum ![]() ![]() ![]()
hosgeldinnn serseriii asicam simdi senii
![]() ![]() salandiricam asagiyaa basima neler actinn ya![]() ![]() ![]() delikanli yürek ablacim bak biz seninle ne konustuk biz aramizda sakalasiyoruz ve ben kizmadimda sen üzüme merakta etme icini ferah tut ![]() ![]() serseriii ölümlerden ölüm begen ![]() ![]() ![]() ne dilli yaa oda türk yani türkcee hem ne kiz tarafii ya ask kolsun yani beni deff etmek istiyorsaniz öylemii basinizdan hih istesemde kalmam artik zaten
Yokk yha ne bşımızdn atmasıı(:
Olaydn gzllbi aşk hikaysi oLurr ![]()
SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hosgeldinnn serseriii asicam simdi senii olumLerden Ölum Begenmek oLur muydu....Oysa Ölumun bıLe guzeLı vardı.. : : ÖlumLerden ÖLum begendım...![]() ![]() ![]() Ben bsıye yapmadım sen asık ol son ra bızı oldur oh ne guzeL valla ![]() ![]() ![]()
yaa sen cikarmadinmii ask meselesini
![]() gicikkk![]() : suna bakk ya simdi mahzum rollunu oynuyorr![]() ![]() ![]() chatlaq ama serseri istiyor iste ![]() gidim mi sersiii?? baksana kiz tarafi bile oldu
SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa sen cikarmadinmii ask meselesini Bak böle etrafa saldırarak askını ınkar edemessın ![]() ![]() ![]() Tamamm mı yureklı ol cık ve evet asık degılım de...![]() ama yok böle kacamak cvp lara verırsen bu konu omur boyu uzar![]() ![]()
ne inkar etmesii
ben yürekliyim ve BEN ASIK DEGLIM oldumu sersii ![]() ![]() ![]() ben yürekli ve bi delikanli bayanim bi kere![]() ![]()
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|