Sen benliğim,
Sen hasretim,
Sen sevincim olduğun günden beri
Sevda çöllerinde
Leylalar ariyan mecnunlar gibiyim
Sen hasretim,
Sen sevincim olduğun günden beri
Sevda çöllerinde
Leylalar ariyan mecnunlar gibiyim
'Emanetim Olsun Yüreğin Bırak ..
|
Sen benliğim,
Sen hasretim, Sen sevincim olduğun günden beri Sevda çöllerinde Leylalar ariyan mecnunlar gibiyim
Zifiri karanlıkta denizin ortasıyım sanki
Kalbini arıyorum bir tanem Kendime bir yer bulabilmek için Birgün olurda yüreğine danışırsan eğer Sana benide önerebilsin diye Yine söylüyorum birtanem Olur ya Aklına güvenmeyip Yüreğine danışırsan Orada seni sevdiğini haykıran İnce bir ses duyacaksın O benim 'deniz'im O benim Hayatındaki gelgit benim
Şimdi, içtenlikle söylüyorum
Seni düşünmek, seni yaşamak Bu dünyanın en güzel duygularını Yüklüyor yüreğime. Islandığım yağmurlara, Gökteki yıldızlara, Yüce dağlara Haykırıyorum! Sen var ya sen, Canımın içi bir tanem, Seni, seni çok seviyorum…
Ah sevdam Kumral sevdam,
Her gece çoğalıyorsun bu yürekte Bir bahar gibi yeşeriyorsun gönül bahçemde Tutunmuşsun güllerin en güzeline, Ah sevdam bağbanın izni yok ki! seni dermeme Ah sevdam bir de yarınlarım olabilseydin ya!
delim
Ah sevdam Esmer sevdam, Bu sevda ne sevda dır! Beni bin pare etti. Ah sevdam bir de söz dinleseydin ya! kurban olurum gözlerine, yüreğine Ah sevdam bağbanın izni yok ki! seni dermeme Ah sevdam bir de yarınlarım olabilseydin ya
Bitaneciğim
Seslensem sanki beni hissedersin En zor günlerimde benimle elelesin Nedenini bilemiyorum, içimde çığ gibi büyümektesin Belki benim için baharın başlanğıcı İçimdeki arzuların son kıvılcımısın Rüyalarımın uçsuz bucaksız engin denizi Taa kalbimin okyanusyasındaki sevgi fenerimsin Akşam güneşinin o doyumsuz ahenkli batışı Nasıl anlatsam şeker! Belki de güneşimsin Esrarengiz masal prensi misali Sislerin ardından haykıran çığlıksın İnsanın içini mutlulukla taşıran Neden anlamıyorsun tatlım! O sensin!
Bitaneciğim
Kaderim Gözlerindeki derin bakışlara yazıyorum bu gece Ellerim sana dokunurcasına dökülüyor sözcükler kalbimden Anlamlı hale getirmek için bakışlarını o güzel gözlerini düşünüyorum Dokun bana sevgilim, Mutluluk harflerine dokunurcasına Gözlerimdeki derin manaya dokun... Çünkü benim tek mutluluğum sensin...
Mutluluğumsun
Gönül bu, yine ferman dinlemedi. Çarptı geçti ama, bu kez boşa gitmedi. Hem sana hem bana mutluluk getirdi ...
Günün ilk Işıklarında tebessüm ile kalkıyorum, Seni düşünerek...
Kendimi o kadar cok şanslı hissediyorumki, Senin gibi bir güzel Insani tanıdıgım icin... Senin gibi bir Insan, kac kişinin Bahtı'na düşer? ...Sen benim armaganımsın Iyiki varsın .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bir a$k oLSun!!! | €BeRimSin | 6 | 405 |
04-13-2022, Saat: 03:04 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bırak Uyusun Duygularım..! | ROSE | 5 | 522 |
04-13-2022, Saat: 12:45 PM Son Yorum: wildfang |
|
Yüreğin Ben Gidiyorum Dese Ne Dersin? | buon_fortuna | 4 | 457 |
04-13-2022, Saat: 08:07 AM Son Yorum: wildfang |