zor oldugu içn evde kaldık aha bele
benim umudum var yaf janım biliyom yüzbinlerce erkegin içnde var 1 tane
benim umudum var yaf janım biliyom yüzbinlerce erkegin içnde var 1 tane
Hangi Erkekle Neden Çıkılmaz?
|
zor oldugu içn evde kaldık aha bele
benim umudum var yaf janım biliyom yüzbinlerce erkegin içnde var 1 tane Masal_yüzLü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bir erkek tibi eksik Güzel cevap olmuşş.kısa yoldan nasıl kro olcaz onu da bi açıklayıver sana zahmet
06-16-2007, Saat: 09:21 PM <
Ben hiç birini tercih etmem begenicegim erkek bunlardan farklı olmalı. Degişik bi tür olmalı bunların karışımı olmalı
burada Masal Perisine Katilmamak Içten Bile Değil
yanii Tm Krolar Diş Görünüş Olarak Bi Haz Vermeyebilir Ama Ruh Ve Davraniş Bakimindan Hem çevresine Hamde Ailesine Son Derece Olan Insanlardirrr Yanuuuu
04-22-2008, Saat: 11:15 PM <
3: Çapkın
Nerede rastlarsın? Çapkınlık yapılabilecek her yerde; havuz başında, barlarda, gece ve spor kulüplerinde, en lüks semtlerde, otellerin pazar sabahı kahvaltılarında... Nasıl tanırsın? Bakışları ve muzip gülüşleri onu ele verir. Genellikle yakışıklı ve havalı olur. Her zaman kendinden emin görünür; burnu havadadır. En büyük zevki, çevresindeki her kızı etkilemeyi başarmaktır. Neden çıkılmaz? Yakışıklılığına kapılmamak gerek, çünkü seni çok üzer! Etraftan gelen, "Seninkini gördüm, yanında bir kız vardı" gibi söylentiler seni bunalıma sürükleyebilir. kesinlikle katılıyorummm
07-22-2008, Saat: 12:12 PM <
1: Köylü
Nerede rastlarsın? Plajda, havuzda, lüks otellerde, gece kulüplerinde, otobüste, vapurda... Kısacası her yerde! Özellikle de İstanbul sokaklarında! Nasıl tanırsın? Onu tanımak için fazla çaba harcamana gerek kalmaz, giyinişi ve davranışlarıyla hemen kendini belli eder. Genellikle beyaz çorapları, boynundaki altın zinciri ve elindeki tespih onu ele verir. Ama artık modern görünüşlü köylüler de var. Yine de onları farketmek çok kolay! Neden çıkılmaz? Çünkü girdiğin her ortamda seni rezil eder. Onunla konuşacak fazla ortak konu bulamazsın. Aynı zamanda maçodur; seni sahiplenir ve her şeyinden haberdar olmak ister. bunlardan insana böqq geliorrr maaflar
aslında her malın bir alıcısı vardır bu işler biraz da kısmete baglıdır kro meselesine gelince kronun manası çocuktur fakat insanlarımız kro cahil ve yahut başka bir kelime olarak görselerde aslında degildir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Peki bir erkek neden aldat?r? | bilgeis | 51 | 3,244 |
04-13-2022, Saat: 05:27 AM Son Yorum: wildfang |
|
sizce kızlar neden kendilerini yuksekte görüyorrr | alone_male19 | 14 | 1,173 |
04-12-2022, Saat: 05:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
Hangi erkekle neden çıkılmaz? | *TATLI BELA* | 7 | 872 |