Dış Güzellik değildir önemli olan ,
İçiniz ve YÜREÄžİNİZ güzel olsun , yetmezmi ............
Sevg ...
İçiniz ve YÜREÄžİNİZ güzel olsun , yetmezmi ............
Sevg ...
emoların özellikleri
|
08-07-2008, Saat: 07:53 PM <
Dış Güzellik değildir önemli olan ,
İçiniz ve YÜREÄžİNİZ güzel olsun , yetmezmi ............ Sevg ...
bence emolar adı altında yeni bi bölüüm açın ''canımız, herşeyimiz, türkiyenin geleceği duygusal gençlerimizmiley12: :tey:''emolara..Böle karışıklıklar olmasın
bu arada o yazıya katılıorum ilk paragrafı hariç
yazık ya çok üzülücekler öyle tahmin ediyorum ilerde gülücekler kendilerine
01-27-2009, Saat: 03:07 AM <
21. de benden olsun..(:
Emolar: Ergenlik çağında kendini kanıtlayamamış, her an intihar etme psikolojisinde olan, kendini insanlardan farklı bir sınıfa sokmaya çalışan, ortam yapma faaliyeti icinde olan varlıklardır... -Onları: -- Dışlayın -- Gördüğünüz zaman dövün -- Sokağınıza veya mahallenize sokmayın -- Msninizden ve hayatınızdan silin -- Psikolojik baskı uygulayın -- Hürmet ve saygı göstermeyin... Saygı göstereck hiç bir yanları yok. DIŞLAYALIM..! Bunu yapmayalız toplumca Konu için çok teşekkürler günümüzün sorunu haline gelen bir şeye dokunmuşsun , ve bu arada avtarını değiştir derim..(:
senin bu yazıyı okurlarsa alayı korkularından normale döner
01-27-2009, Saat: 09:45 PM <
Cosplay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin bu yazıyı okurlarsa alayı korkularından normale döner Yok onların bir şekilde aramıza dönüp insan olmasını umut etmiyorum ,ama gelecek nesli kurtarmayı umut ediyorum..(: Birde bu arada bu konuyu açan arkadaşa bir şey söyleyeceğim. Bir progressive grupun emoların isimlerinin yanında bulunması bile baya kötü görüntü olmuş onlar emo sansalar da ''Opeth'' bir progressive grupudur..
İLGİNÇ AMA DOGRU........gençler ilgiyi üzerlerıne cekmek için bu tur davranıyorlar..........
05-06-2009, Saat: 12:58 AM <
7. takıldıkları 2 yer vardır: istiklal caddesindeki iş bankası’nin önü ve kadıköy’deki rexx sineması’nın önü. bütün günlerini burda ayakta dikilerek ve sağa sola bakarak geçirirler. aynı bir güvercin gibi.
rexin önünden sagından solundan geçmek istemiyorum artık ya ne anlıyolarsa orda dikilmekten |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|