hıı,tamam
yok sorun diil ya.yazdım işte öölesine.
ama bn beğendim yani,saol valla
yok sorun diil ya.yazdım işte öölesine.
ama bn beğendim yani,saol valla
Bur?lar?n K?t? Yan? ... :)
|
hıı,tamam
yok sorun diil ya.yazdım işte öölesine. ama bn beğendim yani,saol valla O?LAK - Sen tutucu ve risk almaktan ka?an birisin. B?yle biri d?nyada ne diye yer i?gal eder ki! ??yle bir etraf?na bak bakal?m hangi kayda de er insan?n O lak burcundan ??kt? ? g?r?lm??? :mad: annammmm ben neymi?im beee bo?a yer i?ggal ediyomu?umda haberim yok haahaahahha
08-21-2006, Saat: 03:24 PM <
de get gozum gormesin seni ben daha kotulerini de duydum,bana 100 basanlardan nbr?ehu ehu......bosver ya,ben vefkle bilgilendirme istiyomusum astroloji puro-fos-er -u yanlis anlama senin espri anlayisindan tiklattim kasit yok dokundurma var dostum
Ya Firtina G?n?l Ben Ko? Burcuyum Ne K?t? ?eym?? O Yazdiklarin Valla Bana Uymuyo Ama Y?nede El?ne Sa?lik
KO?
- Sana kalsa d?nyada herkes aptal bi sen ak?ll? dimi !!! Millete ? ?tler verir ukalal?k taslar, ?n?ne yemek koysan be enmez... Allah d??manlar?n ba??na vermesin... WA?????? Ben Neymi?im Bea
08-24-2006, Saat: 06:20 PM <
?K?ZLER
- Sen h?zl? ve pratik d???nebiliyorsun, ama insanlar seni bunun i?in diil bisexuel oldu un i?in seviyolar.. kendinden ?ok ?ey verip kar??ndakinden az ?ey bekliyorsun yani salaks?n... ayr?ca ?o u ?izofrenin de ikizler burcundan ??kt? ? s?yleniyor, bilgine... ya vallaaaa cidden salakl?k var bizde...hep fedakarl?k yap?p kar??l?k beklemeyen bi burcuz yaa..te?ekk?rler ?izofrenilerde dogru bu ??pheci burctan c?k?or..bende deliyim yaa i?tee payla??m i?in te?ekk?rler |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|