nofearheart Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yalan mı demiş katılacak bir tana kız var mı buna merak ediyorum
kabullenen birini bulursan kaçırma bence :yikildim:
Kadınları Anlamak Mümkün Mü ?
|
nofearheart Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yalan mı demiş katılacak bir tana kız var mı buna merak ediyorum kabullenen birini bulursan kaçırma bence :yikildim: nofearheart Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur tavsiyene uyarım :yikildim: zaten yaşında kemale ermiş geç kalma bak daha arıcan bulcan tanıcan isteme falan derken evde kalcan :yikildim:
02-17-2010, Saat: 12:16 PM <
:yikildim: kemale derken bu kemalenin yaş sınırı ne :yikildim: diğer süreçler kolay ben çabuk kaynaşırım
nofearheart Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: kemale derken bu kemalenin yaş sınırı ne :yikildim: diğer süreçler kolay ben çabuk kaynaşırım 25-27 arası sen sona gelmişsin
02-17-2010, Saat: 12:18 PM <
o zaman ben artık kemaleyim :yikildim: bende kemale ermiş birini bulurum bak sonunda ermek var iyi bişey demek ki bu :yikildim:
nofearheart Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman ben artık kemaleyim :yikildim: bende kemale ermiş birini bulurum bak sonunda ermek var iyi bişey demek ki bu :yikildim: kemale kemale kemale böle bir reklam vardı radyoda canan canan diye ne alakaysa o geldi aklıma
02-17-2010, Saat: 12:23 PM <
o ne ki canan canan bağlantıyı bulamadım :yikildim::yikildim:
nofearheart Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o ne ki canan canan bağlantıyı bulamadım :yikildim: ya bir markanın sevgililer günü reklamı kadın can oluyor alışveriş yaptığı için adam da canan.. adam diyo ben canan olmak istemiyrum kadın da dalga geçiyo CANAN CANAN die :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ömür boyu mutlu olmak mümkün! mü? | sıla | 0 | 489 |
02-24-2011, Saat: 02:59 PM Son Yorum: sıla |
|
Düşünceleri okumak mümkün mü? | CaNaT | 0 | 255 |
10-20-2009, Saat: 07:11 PM Son Yorum: CaNaT |