02-14-2014, Saat: 11:18 AM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
4,145
-
Konuları:
95
-
-
Rep Puanı:
Bir yerden bakınca öyle evet, bu konuda da ben sana katılıyorum.
Ama kızdığım bir nokta var, sevdiklerine kavuşanların bir çoğu çabuk bitiriyor bu sevgiyi, insanların birbirine tahammülü kalmıyor. Saygıyı ve hoşgörüyü evlilikte eksik etmemek temel kural.
02-14-2014, Saat: 11:31 AM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
4,145
-
Konuları:
95
-
-
Rep Puanı:
İnsanlar boşanmak için evlenmemeli, herşeyden önce olmazsa boşanırız mantığı kafada olmamalı.Birinci hedef biz bir ömür beraber yaşayacağız olmalı. Her evde tartışma olabilir çünkü insanların helede farklı cinsiyetteki insanların aynı fikirleri paylaşmalarını düşünmek abestir. Ancak bu tartışmalar karşı tarafı yıpratmak için baskınlık kurmak için olmamalı. Herkes ne yapması gerektiğini bilmeli yani iyi bir idareci olunmalı . En ufak bir tartışmada sende daha önce şöyle yapmıştın diye bir cümle başladı mı onun sonu gelmez. Bizim ülkede en büyük zaafiyet konuşmamak. Öyleki karşımızdaki kişinin ne istediğini ne düşündüğünü sormadan onun adına karar veriyoruz bu da yanlış anlaşılmalara sebep oluyor. Alıp karşına konuşacaksın arkadaş , bak diyeceksin ben senin bana böyle davranmanı istemiyorum. Anlamıyor mu bir daha anlatacaksın bu meseleler ancak konuşarak düzelir.