:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben de geldimm (=
ask_sehidi
eyw saol dövsen daha iyidi Big GrinBig Grin
Ara
metal_cix
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yuhhh yhaa Smile uçtunuzzz iice hee Smile fazla abartmayın bnce..Smile kendimi bişey sancam yoksa Tongue
iide o senmisinki o biraz adını unutumda bir sanatçı vardı filmlerde felen oynuyodu o deilmmii
Ara
_Nymph_
yaaa yeterrr Angry Angry aaa bnm işte..! 239732947298 kişiye benzettinizz hee Angry alla alla !
Ara
adyge55
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa yeterrr Angry Angry aaa bnm işte..! 239732947298 kişiye benzettinizz hee Angry alla alla !

sinirli gördüm seni sanki biraz neyse bu durumda fazla girmemek lazım senin konuna ara dayağı yemeyelim şimdi durup dururken Smile
Ara
_Nymph_
ama murat abi..yani hertürlü insana benzetiolar yeterr TongueTongue koskoca abie dayakmı atılır Tongue ayıp ediosun ama WinkBig Grin bnm konu'm senin konun Tongue
Ara
adyge55
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama murat abi..yani hertürlü insana benzetiolar yeterr TongueTongue koskoca abie dayakmı atılır Tongue ayıp ediosun ama WinkBig Grin bnm konu'm senin konun Tongue

ii o zaman dayaktan yırtık saol ayrıca konuyu bana verdiğin için umarım konunun başına bi iş gelmez Smile
Ara
_Nymph_
öle temeLLi vermedimTongue arada bi ödünç alabilirsinTongue // tanju nerlerde yaa...=) aBig Grin
Ara
adyge55
ya hep he hiç ödünç şeyler bana göre değil Smile
Ara
_Nymph_
alla alla ..=) ben konu'mu kimselere vermem..benimdir benim kalıcak Tongue
Ara
adyge55
tamam jnm ne bağırıonki bacak kadar çocuğa senin olsun gidiom ben gelmem bidaha ver yazdığım yazıları geri Big Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  slmm ben geldimm florya 23 1,254 04-13-2022, Saat: 06:59 PM
Son Yorum: wildfang
  bende geldimm<<<periliçe>>> öslem 36 1,316 04-13-2022, Saat: 04:48 PM
  sLmM bEns GelDIMM :)) uluulu 15 573 04-10-2022, Saat: 12:55 AM
  slm arkadaslar ben geldimm..:) STAR_GİRL 11 605 04-03-2022, Saat: 03:35 PM
  Ben geLdimm (: [Tubi] 21 1,179 11-27-2008, Saat: 12:25 AM