:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuya ait Son msj benm oLacak!
KoLera
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak mesela bana aslı desekı gıt bızım evde 24 saat aralıksız dıkıl ben dıkılırım TongueTongueTongueTongueTongueTongue nıye sevıyorum cunku nergısınde dedıgı gıbı ask adama neler yaptırı tabı sa-gonun senı sevme ıhtımalını göz önune alırsak onun dıkılmesı zor bı ıhtımalş

kolera zsen bu sevdadan vaz gec ımkansız bı ask bu gel ben senı bızım manva hasan amcanın oglu serafvetınle bas göz edeyım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:Big GrinBig Grin:Big Grin:Big GrinBig Grin:Big Grin:

ztn Sagopa Bana Imkansiz oLduqu icin a$kikim ona Hiiihhhhh !!! Big Grin Cool
Ara
rocker_nergiz
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak mesela bana aslı desekı gıt bızım evde 24 saat aralıksız dıkıl ben dıkılırım TongueTongueTongueTongueTongueTongue nıye sevıyorum cunku nergısınde dedıgı gıbı ask adama neler yaptırı tabı sa-gonun senı sevme ıhtımalını göz önune alırsak onun dıkılmesı zor bı ıhtımalş

kolera zsen bu sevdadan vaz gec ımkansız bı ask bu gel ben senı bızım manva hasan amcanın oglu serafvetınle bas göz edeyım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:Big GrinBig Grin:Big Grin:Big GrinBig Grin:Big Grin:
delısın sen yaa:yikildim::yikildim:
Ara
KoLera
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sersi uğraşma kızla ya zaten dertlı SadSad

Aynen yaa zaten annem yeterince üstüme geliyooo yazik bana :'( (Big Grin)
Ara
rocker_nergiz
KoLera Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ztn Sagopa Bana Imkansiz oLduqu icin a$kikim ona Hiiihhhhh !!! Big Grin Cool
wauuuu sen ımkasızlarımı seversen koleramSmile
Ara
EndLess
ba k arkadaslardan bırı söle bısey demıstı

sen ımkansızsın sensızlık ımkansız ask ımkansız Big GrinBig GrinDBig GrinBig Grin: ama kım söledı sımdı hatırlamıyorum

bak hala teklıfım acık bızım serafettın acaıp guzel turku cıgırı sagopnınkınden guzel sesı vardır Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:

hem sagopanın ısı gucude yok calgıcıdan koca olmaz benden demseı Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:Big Grin
Ara
KoLera
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wauuuu sen ımkasızlarımı seversen koleramSmile

Evet cunku imkansizLikLar asLa ßitmeZz
amaaan kapatin konuyu yaaa nefret ediom ben a$ktan a$k moduna sokmayin beni Big Grin
Ara
rocker_nergiz
kıyamam sana aglama kuzucumSad:'(BAK BENDE AGLARIM YOKSA
Ara
rocker_nergiz
KoLera Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet cunku imkansizLikLar asLa ßitmeZz
amaaan kapatin konuyu yaaa nefret ediom ben a$ktan a$k moduna sokmayin beni Big Grin
ya evet ya gecelım aşk konularını ya haklısınnnnSmileSmile
Ara
SECO_UA22
son msj yeri burası aşk meşk yeri değil TongueTongueTongueTongueTongueTongue
Ara
EndLess
heytttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  son harfi ilk harf olacak.... Rüya Güzeli 285 9,575 04-09-2022, Saat: 03:21 PM
Son Yorum: wildfang
  Son Mesaj Kimin Olacak Xesar 10 1,205 03-19-2021, Saat: 03:46 PM
Son Yorum: badelie
  size bi sorum olacak??? deli-kı@z 19 1,902 04-03-2009, Saat: 10:17 AM
Son Yorum: My_LiFe
  Tam Süper Olacak :D PesmisT GirL 26 1,874 03-14-2009, Saat: 08:59 PM
Son Yorum: deli-kı@z
  bu konuya son mesajı kim atıcak dewam edelim.. rocker_nergiz 281 6,477 10-22-2007, Saat: 07:06 PM
Son Yorum: mhanyaxx

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 13 Ziyaretçi
  Tarih: 12-04-2024, 09:47 PM