sibel abla yeni gördüm burayı sağol seninde yüreğine sağlık
Atışan Şiirler ( Birer dörtlük )
|
Süpersin sen bu forumda
En eğlenceli biri olasın daima Canımız feda senin gibi bir dosta Oturmuş kişiliğini yansıtıyorsun her konuşmanda
09-10-2007, Saat: 03:31 AM <
Aşk ı aleme seyir tuttum dün gece
Bir hal i vakt içinde gittim ben gülüme O burda ben burda halimiz ne ola diyene Ayrılık bir kavuşmak iki sabır üç bilene Sevg ...
Hiç bir dörtlük yok ki kalbimdeki sevgiyi dışa vursun
Bazı arkadaşlıklar var ki koy rafa rafta dursun Bazı dostluklar var ki bir lafa laf etmeden başını sunsun Böyle dostlukların adını Duygusuz.com koysun...
09-10-2007, Saat: 03:37 AM <
Zor oldu ama başardık gibi ..... Duygusuzu tebrik ediyorum şimdiden ...
Sevg ...
Ah şu ayrılık sonu hicran eylemese şu kalbi
Gönül katiline yok ki derman bir polis ekibi Yüreğimde bir fırtına kopar sorma ki bir tipi Sibel abla ve abimle şiirler sanki haber kipi (Ama bu şiirler güzelliği haber veren şiir tipi)...
09-10-2007, Saat: 03:47 AM <
Hiç sevmedim mavimden başka
Hiç gülemedim mavimden başka O mavi yüreği mavi Ben ise Onda kaybolan bir asi ...
Ah be ağabey sende bu handan geçen yolcu
Bir yarim var açılamadığım o kokusu burcu burcu Rabbim ne eylerse güzel eyler ya inşallah dilime çözüm eyler Zayi şehirlerden seslenen kardeşin senin için ne söylerse güzel söyler...
09-10-2007, Saat: 03:54 AM <
SECO_UA22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ah be ağabey sende bu handan geçen yolcu Ben yare gül verdim Ben dost a söz verdim Ben kardeşe yürek verdim Seco kardeşe rep rep verdim
Allahım şahit ya gönlümdeki haz sonsuz gibi geliyor
Sözlerin bana ilham veriyor ağabeyim cihan yaşanır oluyor Gözlerim bana ağlamamayı öğretti ama gözlerim yaşla doluyor Ama herşeye ramen tutmaktır asıl irfan asil olan... Abim sağol sendeki temiz kalbi görünce benim kalbimde çocukluk günlerindeki temizliğini nüksetti |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ölümsüz Sana Yazdigim şiirler | roket55 | 1 | 487 |
04-13-2022, Saat: 04:06 PM Son Yorum: wildfang |
|
kısa şiirler | d€n!z kısı | 29 | 1,048 |
04-12-2022, Saat: 02:30 PM Son Yorum: wildfang |
|
"Gidişlerinin ardında yıkık birer kainat bırakanlara..." | acemhe | 0 | 507 |
11-14-2010, Saat: 08:58 PM Son Yorum: acemhe |