zaman en iyi ilaç ve en iyi kavramdır böyle şeyler için sana ben senin dostunum diyemem ama zaman çok şey değiştirir ama senin fikirlerin ve düşüncelerin çok güzel ya her an birisi çıkar ve çok şey değiştirir dostluk zaman ister emycim olacağı varsa olur boşver yalancı bi dost olacaksa olmasın daha iyi
Can Dostum
|
Tabiki zaten öyle bir beklentim yok; çok sevdiğim dostlarımda var Allah'a şükür ama hiçbiri sizler kadar cesaretli diil demek istedim
he anladım aman allah daim etsin dostluğunuzu bu arada iltifatın için teşekkür ederim bazen zorda kalınca ve üzüldüğünü görünce arkadaşlarının çok şeyi göze alabilio emin ol zorda kalsan senin dostlarında senin için çok şey yaparlar
Y?re?ine sa?l?k Y?lmazc???m...
Yav bak seni anl?yoruz. Senin i?in bu ya?tan sonra ?iirde okudum yav... Gel vazge? sen bu gitme i?inden...
[quote=asi_lord]sende gidiyorsun
yaln?z diyarlara almay? unutma candostum selam yollayaca??m sana r?zgarla, nefesimi hasretimi koyarak i?ine ?zlem yollayaca??m sana turnalarla, ?zlem dolu bekleyece?im seni candostum hasretle koklay?p, ?zlemle kucaklayana kadar seni, seni g?ne?e,aya,y?ld?zlara emanet ediyorum candostum, karanl?klarda yollar?n ayd?nlans?n diye sana g?l?msemeler arma?an ediyorum candostum h?z?nlerin kalks?n diye, seni turnalara emanet ediyorum candostum senden haber getirsin diye SEN? Y?RE??MDE SAKLIYORUM CANDOSTUM DOSTLU?UMUZ H?? B?TMES?N D?YE....... s?per bu ya bende d?n candostumdan ayrildim malesefve nekadar k?t? bisey oldugunu cok iyi biliyorum....y?regine ellerine saglik arkadasim cok cok g?zel.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
DosTum Dedıklerınız?SİZ NASIL DOSTSUNUZ? | experiance | 11 | 1,662 |
04-10-2022, Saat: 10:00 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dostum Dostum.. | acemhe | 2 | 1,128 |
06-20-2010, Saat: 07:16 PM Son Yorum: hakan2796 |
|
Biz Büyüdük Ve ... ! Dostum | # Pè®iM§ii # | 2 | 743 |
02-03-2010, Saat: 12:43 PM Son Yorum: # Pè®iM§ii # |