ricalar yorum yapma gereği duyduğun için
Qetesh (Adem) baba :)))
|
yakışıklı çıkmışsın adem kardeşim allah sevdiğine bağışlasın...
yemek yapmayı biliyon mu sen?ona göre alacam seni
güzel resimler kardeşim.Allah sevdiklerine bağışlasın
blue_belial
09-19-2007, Saat: 03:17 AM <
Ademim, o yumurtalar elınde Gul sankı yaw, ne guzel tutuyon ole
romantik adamsın vesselam Allah seni sevdiklerine bagıslasın kardesım.
sevgili kardeşim adem satırlarıma başlamadan önceee.....
slm eder allah seni ne yapsın emi derim kardeşim bene bi yorumcu deilim ama bi resim bana bi tuhaf geldi umarım bu senin de dikkatini çekmiştir.onun dışındaki resimler çok güsel yakışılısın ama bende sora janım benimm... allah gönlüne göre versin ama ben senin gönlünüde biliyorum en iyisi içindekini versin janım kardeşim resimler hoş sen hoşssun nediyim allah seni sevdiklerine baışlasın sevdiklerinide sana tabiki janımsınn eyvallah......
Şimdi şöyle oluyo Ademcim;
Önce gel öpecem seni sulu suluSeni bir an önce evlendirmek lazım yoksa yumurta kıracam diye mazallah mutfağı yakacanElinin çamuru ile kadın işine karışmaBu arada bi daha öyle uyuma boynun tutulur ben sana açıkta yatma demiyormuyumNeyse gel bi daha öpecem Allah seni bizlerden ayırmasın karizmatik genç yakışıklı ve yakında asker kardeşim Alıntı:yakışıklı çıkmışsın adem kardeşim allah sevdiğine bağışlasın... sağolasın sibel abla... Alıntı:Allah sevdiklerine bağışlasın.. sende sağol cimcime Alıntı:[COLOR="DarkOrchid"]yemek yapmayı biliyon mu sen?ona göre alacam seni [COLOR="Black"]yaw bilmesemde sen al, öğreniriz... sağolasın[/COLOR] Alıntı:Ademim, o yumurtalar elınde Gul sankı yaw, ne guzel tutuyon ole [COLOR="Black"]tahmin ediyordum bi sapık çıkacağını ben poz olsun diye gül gibi tuttum o yumurtaları... eyw abim sağolasın[/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Baba Büyüksün :-) | tuna_cemre | 8 | 850 |
04-10-2022, Saat: 11:35 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi