Mecnun öyle ha diyince bulunmuyor ...
Sevg ...
Sevg ...
Aşk Doktoru Firari ' den
|
abicim ben hala henüz aşkın kelime anlamını anladımda sözcük yada sözlük anlamını hala ve hala anlamış değilim..aslında anlama boşver böylesi daha iyi olur deselerde..anlasam karşıma cıkıcakları görürüm..açıkçası artık aşk denilen o duyguyada inanmiyorum takıntı haline geldi cevremde okadar cok aşık olupta ayrılan var ki anlatamam..abilerimin 5 yıllık ilişkisi bitti büyük bi aşk vardı ortada ama şimdi belki hala var ama yaşanamıyor..ben ne anladım ki o aşkdan zor yaf cok zor...çekilmez ..
sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abicim ben hala henüz aşkın kelime anlamını anladımda sözcük yada sözlük anlamını hala ve hala anlamış değilim..aslında anlama boşver böylesi daha iyi olur deselerde..anlasam karşıma cıkıcakları görürüm..açıkçası artık aşk denilen o duyguyada inanmiyorum takıntı haline geldi cevremde okadar cok aşık olupta ayrılan var ki anlatamam..abilerimin 5 yıllık ilişkisi bitti büyük bi aşk vardı ortada ama şimdi belki hala var ama yaşanamıyor..ben ne anladım ki o aşkdan zor yaf cok zor...çekilmez .. Neden insanlar başkalarının olaylarına bakar ki ? Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neden insanlar başkalarının olaylarına bakar ki ? insanlar çevreden etkilenip korkarlar..korkutulurlar..benimde başıma gelmesin isterler...aslında yasamadan bilinmez belki ama ..benimde canım yandı gibi oldu..cok cok yansa..düşünemiyorum birde benim gibi karamsar biri pöff:S miley12: sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:insanlar çevreden etkilenip korkarlar..korkutulurlar..benimde başıma gelmesin isterler...aslında yasamadan bilinmez belki ama ..benimde canım yandı gibi oldu..cok cok yansa..düşünemiyorum birde benim gibi karamsar biri pöff:S miley12: Çevreden etkileniyorsan türkiyede yaşaman pek akıllıca olmaz
08-14-2008, Saat: 08:05 AM <
sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abicim ben hala henüz aşkın kelime anlamını anladımda sözcük yada sözlük anlamını hala ve hala anlamış değilim..aslında anlama boşver böylesi daha iyi olur deselerde..anlasam karşıma cıkıcakları görürüm..açıkçası artık aşk denilen o duyguyada inanmiyorum takıntı haline geldi cevremde okadar cok aşık olupta ayrılan var ki anlatamam..abilerimin 5 yıllık ilişkisi bitti büyük bi aşk vardı ortada ama şimdi belki hala var ama yaşanamıyor..ben ne anladım ki o aşkdan zor yaf cok zor...çekilmez .. Canımsın , O öyle bir duygudur ki , onun varlığını değil yaşamak , taddığın an bile , hissettiğin an bile çok azda olsa bir acı sarar yüreğini . Yaşanmışlıklar , örneklerle hep vardır . Ama unutmaki güzel yürekli , her aşk aşk değildir . İşte burda önemli olan ise gerçek olanı yaşamak ve bir acı çekilecekse , bir çile çekilecekse gerçek olanda bunu yaşamak her insana nasip olmaz . Gerşek olanda aşkı yaşayabilmenin tek yolu ise , gerekirse durumlar karşısında ölümüne fedakarlık yapmak ve asla ama asla unutmamakdır yüreğindeki sevgiyi , ve yürekdeki sevgileri . Sevg ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
aşkın tek doktoru..... | CeYDa HaNDe KeSiM | 9 | 1,202 |
04-09-2022, Saat: 01:14 AM Son Yorum: wildfang |
|
aşkın doktoru olur mu | bilgeis | 10 | 970 |
04-07-2022, Saat: 10:17 AM Son Yorum: wildfang |
|
Aşk Doktoru. | Aşk Doktoru | 16 | 1,514 |
04-07-2009, Saat: 04:57 PM Son Yorum: kanatsı@z_meleq |