senden büyük olduğum için başka bir şey olması mümkün değil bilmem anlatabildimmi
Kadınların en sık kullandıkları kelimeler ve anlamları
|
09-13-2008, Saat: 11:53 PM <
bütün bayanlar için geçerli değildir bence erkekler kadınları çok yanlış anlıyo bayanları eleştireceklerine onları anlamaya çalışmaları daha ii olur
esmeriim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senden büyük olduğum için başka bir şey olması mümkün değil bilmem anlatabildimmikardeşim ifadesi saygının ifadesi olarak kullanıyorum isterse karsımdaki bir büyügüm olsun ve yahut yasıtım veya bende küçük olsun sebebini sormamın sebebine gelince bu yüzden bir kaç kere sorun yasadım ve bu sorunlar hakaret derecesine kadar geldi için bunun sebebini sizden istedim her hangi bir art niyet ifadesi olarak degil
özürdilerim o zaman fatih ben yanlış anladım emin ol ben o noktaya getirmem hatta getirmeden konuyu kapatıyorum kib tekrar kusura bakma
bu kusur degil sadece ben açıklma istemiştim sizden o kadar hanım ablam
ben tşk ederim yine bana kızacaksın ama abla diyede hitap etmesen memnun olucam büyük diyince beni yaşlı zannettin galiba o kadarda değil
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: peki ozaman size hanımefendi diyeyim olur mu miley20:miley20:miley20:miley20:miley20:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
KadınLarın Duymaktan HoşLandıkLarı ŞeyLer | acemhe | 5 | 939 |
04-27-2010, Saat: 02:44 AM Son Yorum: history |
|
Kadınların hoşlanmadığı erkekler -alıntı- | CaNaT | 6 | 787 |
09-04-2007, Saat: 11:24 PM Son Yorum: discovery |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi