Diddy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benim demek istediğim acı anlamındaydı. Onu belirmeyi unutmuşum... Zaman geçtikçe alışıyoruz o acılara ve ağlamamaya başlıyoruz... Gözlerimiz doluyor, yada bir kaç damla yaş dökülüyor belki ama o ilk zamanlardaki gibi delice ağlamıyoruz... Ben bu manada diniyor demiştim...evet alışıyor insan birde acı veren şeyler artık alışkanlık oluyor...
Hangi Şairin Şiirisin Sen ?
|
Gittin ya seni hatırlamamak için bakamıorum duymak istemiorum sölediklerin karşıma çıkar die
korkuorum ya gelmezsen... içime bişe oturdu gözlerimi açtıımda çıkacak die öle korkuorum ki sımsıkı kapattım gözlerimi sırf acın sel olup gitmesin benden die acın bile bana mutluluk werio çünkü senin acın gittin ya kalbimin kuşları uçmuo kanatları kırık gözlerimin denizi durgun limanlar yerle bir gittin ya anlatamıorum bakamıorum göremiorum ağlayamıorum gittin ya...
Hayata dair ayakta kalmak istiyorsan mecburen alışmak zorundasın...
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gittin ya seni hatırlamamak için bakamıorum duymak istemiorum sölediklerin karşıma çıkar die Tek kelime ile Harikaaaaaaaaaaaaaa
Ben buyume cagındayken babamın bana bır sozu vardı;
Agla oglum agla ama agladıgını gozlerınden baska kımse gormesın .. Senı sevıyorum baba .. €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gittin ya seni hatırlamamak için bakamıorum duymak istemiorum sölediklerin karşıma çıkar diekesinlikle harika...
Gittin...
Gidişini görmemek için gözlerimi kapadım. Öylesine acıdı ki içim; tutup koparsalardı kolumu, bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden. AÄžLAYAMADIM...
Gittin...
Ve ben zaten alışmıştım gidişlere... Gözyaşlarım sel olup giderken yüreğimde... Bir damla yaş dökülmedi gözümde...
Bazen gitmek zorunda kalıyoruz .... Acıda olsa gitmelere mecbur kalıyoruz kimi zaman....
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hangi Kitapta Yaziyo Bu .. | lugano | 2 | 297 |
04-12-2022, Saat: 12:30 PM Son Yorum: wildfang |
|
G?ne?i Hangi G?zle Seyrettiniz ? | ROSE | 1 | 333 |
04-05-2022, Saat: 11:29 AM Son Yorum: wildfang |
|
Hangi Şehrin Sensizliği Var..? | ROSE | 18 | 1,539 |