sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam gördüm sonunda heyooo
yaw gülom ne böyüüükk resimler onlar benim ekran 21' yine de sığmadı ekrana
oyyyy oyyyyyyy en sonnda gordunn:yikildim: mujukkk
saol hasan miley17:
''''romantikkk şoparn'''' Resımlerı '''
|
10-20-2008, Saat: 09:46 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam gördüm sonunda heyooo oyyyy oyyyyyyy en sonnda gordunn:yikildim: mujukkk saol hasan miley17:
[quote=çilekli cuklat]oyyyy oyyyyyyy en sonnda gordunn:yikildim: mujukkk
sanada mucx canımmm seni gördüğüme sevindim şook şekeysin
10-20-2008, Saat: 10:01 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=çilekli cuklat]oyyyy oyyyyyyy en sonnda gordunn:yikildim: mujukkk uyyyyyy bebekım saol begendıkın ıcın miley17: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok kız olabılır ama bnm gıbı romantık soparı bulamassın :yikildim: tamam hadıı gıt gene gell bende bı dusunen bakımm :yikildim: :yikildim: bende o yüzden diorum ya acele et die kaçırmayalım seni şimdi :yikildim: peki kararın nedir şoparım gülayım :yikildim:
10-20-2008, Saat: 10:18 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende o yüzden diorum ya acele et die kaçırmayalım seni şimdi :yikildim: oradan calasın bı roman havası :yikildim: :yikildim: sen bana nasıl cıkma teklıfı ettın hıc begenmedım hıh :kizgin: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oradan calasın bı roman havası :yikildim: :yikildim: sen bana nasıl cıkma teklıfı ettın hıc begenmedım hıh :kizgin: olur be gacım :yikildim: pek kıymetli saygıdeğer şoparım gülayım şeyet sizcede uygunsa sizin çıkmak istiorum lütfen beni kırmayınız evet cvbınızı 4 gözle beklemekteyim hele sen bi hede bak senin elini sıcak sudan soğuk suya değdirmicem hayatının en güzel yıllarını yaşatacam sana :yikildim:
10-20-2008, Saat: 10:42 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur be gacım :yikildim: ABE tamam :yikildim: seyyy yaaa seyyyyyy sen herkeze asılıon uyuz hıh :kizgin: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ABE tamam :yikildim: yalnışın var kuzum kızlar bana asılıor :yikildim: e hani kararı göremedik daha
10-20-2008, Saat: 10:54 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yalnışın var kuzum kızlar bana asılıor :yikildim: BILMEM BEN :yikildim: SENIN GIBISINI NERDE BULCAM YA TAMAM BEA ''EVET'' :yikildim: sende benı aldatma :'( çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BILMEM BEN :yikildim: SENIN GIBISINI NERDE BULCAM YA TAMAM BEA ''EVET'' :yikildim: evet cnm benim bak onu doğru dedin benim gibisini bırak googleyi dünyanın hiç biryerinde bulamazsın miley17: bence en doğru kararı verdin kuzum ben ve aldatma kesinlikle öle bişey olmaz olamaz ben sevdiğime derinden bağlıyımdır sadakatın sonsuzdur şimdi biz çıkıoruz yha demi artık bu resimlerin burda kalmasına gerek yok demi sen sadece bana görünsen yeter :yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Buda CReATuRE resimleri... | CReATuRE | 161 | 8,727 |
03-31-2022, Saat: 06:29 PM Son Yorum: wildfang |
|
gULSHEn ablanızın resimleri merak edenler buyrun :) | gULSHEn | 20 | 1,800 |
03-22-2007, Saat: 09:09 PM Son Yorum: CReATuRE |