BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: siz bu adamları birde bikini ile görün
yakında oraya kadar gider gibi!? türklerden olmaz yani cesaret ister türkiyete bu tür şeyler fakat yabancılar için araya kaçan boxer falanda çıkar!?:x
Erkeklerde tül çorap modası!?
|
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: siz bu adamları birde bikini ile görün yakında oraya kadar gider gibi!? türklerden olmaz yani cesaret ister türkiyete bu tür şeyler fakat yabancılar için araya kaçan boxer falanda çıkar!?:x BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: siz bu adamları birde bikini ile görün bişy dicekdimde ... hem nie kıskanıcakmışımm seni :pisik: aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bişy dicekdimde ... ben daha güzelim hıh sana cashfiest Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yakında oraya kadar gider gibi!? türklerden olmaz yani cesaret ister türkiyete bu tür şeyler fakat yabancılar için araya kaçan boxer falanda çıkar!?:x şaşırmam ben öle bişilerde olursa yani ee zaman değişti. Özentilerde huylarıda değişti insanların. Dediğin gibi doğru Türkiye de bu şekilde giyinmek şu an içim cesaret ister katılıyorum sana BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben daha güzelim hıh sana hı hı
şaşırdım ben hiç giyen erkek görmedim zaten giysede yine erkek görmezdim.))
bewolf_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şaşırdım ben hiç giyen erkek görmedim zaten giysede yine erkek görmezdim.)) dediğin gibi aslnda.. biz diyoruz çorap giyen erkek die ama o çorabı giydikten sonra erkeklikten çıktıkları için sonuçta yine hiç bi erkek giymemiş oluyor!? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
2010 Yaz Erkek Terlik Ayakkabı Aksesuar Modası | MaSaL | 0 | 909 |
08-21-2010, Saat: 09:23 PM Son Yorum: MaSaL |
|
Karaca Erkek Koleksiyonu 2009 Modası | _AL0n3_ | 1 | 818 |
02-09-2009, Saat: 07:19 PM Son Yorum: deli-kı@z |