zaten bunu sölemediğin bir dk yokki =)
bende seviyorum kimseye çaktırma =)
sadece payla?mak istedim... ister yorum yapars?n?z isterseniz yapmazs?n?z...
|
zaten bunu sölemediğin bir dk yokki =)
puahhahha
şştt site içinde ilan-ı aşk yapmak yahsakhtır olan var,olmayan var :p
ah canım benim.... kıyamam ben arkadaşıma =)
aslında birazda haklısın ama içimizden gelio napalım =))
Firari Fırtına
11-29-2006, Saat: 08:57 AM <
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SADECE PAYLA?MAK ?STED?M !!!! Merhaba ... Konuyu ara?t?r?yorum elbette ama ?ok merak ediyorum bu yaz? sizemi ait .. Tabi d???n?yorum sonu?da Ki?isel Makaleler ba?l???na yaz?ld??? i?in size aittir diye . Beni bu konuda ayd?nlat?rsan?z sevinirim ... http://www.sevdimseni.net/postt53259.html Sevg ...
11-29-2006, Saat: 04:24 PM <
selamlar . nas?l bir yorum eklersek ekleyelim bence bu ruh hali bazen herkeste oluyor.?mitsiz isteksiz karas?z.durgun oluyoruz.Ama asl?nda hepimiz sevgiyi a?k? heyecan? ar?yoruz,;yalans?z d?r?st huzurlu bir hayat istiyoruz.Bence k?smetimizin pe?inden ko?mal?y?z; nas?l herg?n ac?k?yor karn?m?z? doyuruyoruz.Ya?amak i?in sevgiye mutlaka ihtiyac?m?z var.Ama sevgi dedi?imiz duyguyu ?ar?? pazardan sat?n alamayaca??m?z i?in ?evremize ?nce ger?ekten hakedecek ki?ilere sevgi yat?r?m? yapmal?y?z.sayg?lar ser?venbey-
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Merhaba ... saol f?rt?na evet bana aitr bir yaz? onu ya burdan alm??lard?.. malum yaz?lar? ?almak kolay oluyor.. e?er altta dikkat ettiysen peri k?z? ve ger?ektir yaz?or. isterseniz m?svettesini de getirebilir.. ben o ?alanla muhhataba ge?iyorum ?imdi.. saol ser?venbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selamlar . nas?l bir yorum eklersek ekleyelim bence bu ruh hali bazen herkeste oluyor.?mitsiz isteksiz karas?z.durgun oluyoruz.Ama asl?nda hepimiz sevgiyi a?k? heyecan? ar?yoruz,;yalans?z d?r?st huzurlu bir hayat istiyoruz.Bence k?smetimizin pe?inden ko?mal?y?z; nas?l herg?n ac?k?yor karn?m?z? doyuruyoruz.Ya?amak i?in sevgiye mutlaka ihtiyac?m?z var.Ama sevgi dedi?imiz duyguyu ?ar?? pazardan sat?n alamayaca??m?z i?in ?evremize ?nce ger?ekten hakedecek ki?ilere sevgi yat?r?m? yapmal?y?z.sayg?lar ser?venbey- g?zel yorum arkada??m ve bundan dolay? sana t?kr eiiyorum.. ama ben hakkedene de etmeyene de sevgi yat?r?m?nda zaten bulunuyorum ama gene de ?z?l?yorum i?te =( hulleci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:t?k arkada??m payla?t???n i?in.. bende okudugun i?in =)) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bak dayanam?yorum fark?nda m?s?n? | bilgeis | 2 | 550 |
04-07-2022, Saat: 12:42 PM Son Yorum: wildfang |
|
a?l?yorum ama niye? | bilgeis | 7 | 757 |
04-06-2022, Saat: 09:17 AM Son Yorum: wildfang |
|
saklam?yorum art?k | bilgeis | 12 | 1,221 |
04-05-2022, Saat: 04:08 PM Son Yorum: wildfang |
|
a?k ar?yorum :) | bilgeis | 9 | 932 |
04-05-2022, Saat: 02:18 PM Son Yorum: wildfang |
|
yıl 2020 - arkadşlr email olark gelmişti bana bu siznle paylaşmk istedim... | HiqhVolume | 3 | 817 |
02-27-2008, Saat: 03:52 AM Son Yorum: kı@ymı@k=) |