nbrsn yazgecesi
Her telden ordan burdan
|
aşkın mapushane içinde ben mahkum gözlerin parmaklık ellerin gardiyan oldu içinde ben ziyan oldum...
beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:komiğim komiksin komikne kadar komiksin acepp:kiyamam:
fındık-s
09-03-2008, Saat: 09:59 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne kadar komiksin acepp:kiyamam: çok komikim çoooooookkkk beni gören gülmeye başlıyo tipimde mi bişe var acaba hııı beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok komikim çoooooookkkk beni gören gülmeye başlıyo tipimde mi bişe var acaba hııı bilemiycem artık bence yerinden bi kalkıp aynaya bak eğer gülersen tipindendir ama gülmüyosan diğer şıklara bakcaz artık canııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm
fındık-s
09-03-2008, Saat: 10:10 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilemiycem artık bence yerinden bi kalkıp aynaya bak eğer gülersen tipindendir ama gülmüyosan diğer şıklara bakcaz artık canııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm öyle miiiiiiiii peki baktım aynaya şimdi diğer şıkları alabilir miyim lütfeeennnnn aynaya baktığımda hiç gülmedim de beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öyle miiiiiiiii peki baktım aynaya şimdi diğer şıkları alabilir miyim lütfeeennnnn aynaya baktığımda hiç gülmedim de o zaman yaklaş bana doğru kulağına söleyecem çünküü burdan ayıp kaçar bebeğimmm:kizgin:
fındık-s
09-03-2008, Saat: 10:16 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman yaklaş bana doğru kulağına söleyecem çünküü burdan ayıp kaçar bebeğimmm:kizgin: hiiiii ne diyosuuuuuunnnn duymamış olıyım ayıp kaçarsa bana da söleme zaten :pisik:
fındık-s
09-03-2008, Saat: 10:40 PM <
nerdesin yaaa beni herkes bırakıp gidiyoooo sen de git
ühüüüüüüü :'( |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 71 Ziyaretçi