BENİM BEBEÄžİM NERDEYMİŞ ÇOK ÖSLEDİM ONU BEN YHAAAAAA AŞKIM SES VER UÄžRUNA ÖLDÜÄžÜM
SES VERR..??
SES VERR..??
Bu Sana İtirafımdır...
|
BENİM BEBEÄžİM NERDEYMİŞ ÇOK ÖSLEDİM ONU BEN YHAAAAAA AŞKIM SES VER UÄžRUNA ÖLDÜÄžÜM
SES VERR..?? ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bugün günlerden SEN..Uyanır uyanmaz derin bir SEN çektim içime kendime geldim..Saat SEN'i onbeş geçiyor..Gülümsedim.. Hasretim dağlara taşlara değil, Hasretim sanadır bilesin sevdalım.... Bu ilk günkü ölmemde değil, Yine yoluna ölürüm sevdalım..... ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: cANIM mELEÄžİM aŞKIM hAYATIMIN aNLAMI bURDAYIM BEN HEP SENİN KALBİNDEYİM AŞKIM .........:k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cANIM mELEÄžİM aŞKIM hAYATIMIN aNLAMI bURDAYIM BEN HEP SENİN KALBİNDEYİM AŞKIM .........:k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k:yanlız senin için varım ben aşkım unutma sakın!!!
Sayın Pelin ve Sayın Hasan Herkescikler Sizi Bekliyo Nerdesinis Aaaaaa http://www.duygusuz.com/forum/showthread.php/hade-sohbet-edek-18897p27.html Hadi Piste
pelinim bajim seni kirmak mümkünmü bitanemmm....
iki iyi yürekli insan birbirine bukadar yakisir ya tüm iyi dileklerim sizinle canlarim enistem benim canim kardesimi aldin ama biliyorumki bajim emin ellerde ne diyim yaw mutluydum bu haberi duydum dahada mutlu oldummm pelinim ve hasan enistem ikinizde herseyin en iyisine layiksiniz insallah hep mutlu olursunuz,allah mesud etsin sevgiyle kalin canlarim kardesimm seni cooooooooook seviyorummmmm
way wayy göruon mu neler oluoo.....umarım mutlu olursuunuz ne diek
gurbetci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pelinim bajim seni kirmak mümkünmü bitanemmm....KARDEŞİM CANIMSIN İNAN OKADAR MUTLUYUM Kİ ANLATAMAM HEP SEWDİÄžİM İNSANLAR YANIMDA KARDEŞLERİM YANIMDA SEWDİÄžİM YANIMDA SİZLERİ ÇOK SEWİORUM BİTANECİK KARDEŞİM ALLAHIM SENİNDE HEP YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN AÄžLATMASIN BİTANEM SENİ ÇOK SEVİYORUM ÖZGÜLÜM SAOLASIN CANIMSIN...miley17: miley17: miley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
::..ne Zaman Anlarsin Ola?..::SANA....! | PaPaTYa_PReNSeS | 8 | 614 |
04-13-2022, Saat: 06:53 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bitiyorum Sana ama... | blue_belial | 5 | 642 |
09-14-2007, Saat: 12:40 AM Son Yorum: Rüya Güzeli |
|
Sana Söylemiştim Değilmi ? | ALDıRMa | 49 | 3,878 |
04-06-2007, Saat: 03:36 PM Son Yorum: blue_belial |
|
sana bir mailim varrrr babaaa...çok etkilendimmm arkadaşlarrrr.... | GCLRNFNS | 1 | 499 |
03-25-2007, Saat: 06:52 PM Son Yorum: ezoo20 |
|
Ben Sana A?ik Olmu?um Sultan | mert | 25 | 2,159 |
11-27-2006, Saat: 07:23 AM Son Yorum: ZeNiTH |