O bunu okuyor o an ne sölemek ıstersınız .....
|
blue_belial
09-13-2007, Saat: 04:00 PM <
Baskası olmaa kendın ol
boyle cok dahaaa guzelsıın ya gel bana sahıcı sahıcııı ya da ancaaa gıdersın
uff herseye ragmen cok ösledim seni cokk:'(
Kapatmıştım kalbimin kapılarını Ama sen geldin araladın Bıkmıştım bu zalim yalan hayattan Beni sen hayata bağladın Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi.. Yine öğrettin bana sevmeyi.. Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi.. Ne olur bırakma ellerimi..
hem sana ihtiyacım vat
hemde bana delice al beni bırakma hiç bir an bile kendinden aşkın bende de öte bir yere gidememki sen benim kalbimsin ya alma yaşayamamki...
Bak gidiyorum... Birakip gitmez sandigin ben ,ölümü yüregime aldim iste gidiyorum.Ölüm vuslat belkide ,belkide hiçlik ölüm Ama ben ölümü gözü kara bir militan gibi cebime koydum gidiyorum .Bu gidis ne senden bir kaçis nede sana bir veda .Karsi konulmaz bi istek sadece ...belki irade disi ama iradeninde yok olusu bu gidis.Sen yoksun bu gidiste sevdiklerim yok .Sadece yoklugumun mutlu edecegi gülüsler yol arkadasim .Sonunda sana kavusmak yok ,ellerini tutup ,gözlerindeki denizleri görmekte .Dalgalarin çigliklar gibi haykirislarin ,simsek sakirtisi da .Yani sen yoksun...Her mezar tasi ayri bir hikayenin kitap kapagi...Onun için mezarliklar sehirlerin tarihini anlatir ya... Benim hikayemin kitap kapaginda ne yazacak acaba.Bunca çekilen çilenin ,acinin,yasanan güzel seylerin sonucunda böyle gitmek ne kadar zor.
……. Şimdi gidiyorum Sanma ki yine dönecek bu aptal! Çünkü dönüşü olmayan bir yola girmekteyim Sensiz… Sana beddua edemem Zaten bulacağını buldun Allah’tan! Beni kaybettin Sevgimi kaybettin Şimdi sana ne hissediyorum biliyor musun? Sadece nefret… Senden nefret ediyorum Hayatıma girdiğin için Zamanımı çaldığın için Ve sana kandığım için…. Çık git hayatımdan Aldığın nefes bile beni rahatsız eder! Bu sondur Bu sonundur! Hak etmediğin son şiirindir bu… |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
düşünün ki o bunu okuyacak.... | okeanos | 689 | 21,550 |
11-04-2022, Saat: 09:02 AM Son Yorum: SunSet |
|
Hayat Bana Bunu Bunu Ögreti.. | BiRiciGim | 83 | 5,596 |
11-04-2015, Saat: 05:09 PM Son Yorum: Beyaz |
|
Buğulu Cama Ne Yazmak İstersiniz :) | by&#8364;mo | 422 | 11,764 |
10-20-2015, Saat: 10:08 PM Son Yorum: acemhe |