Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence ben bu kadar ugrasa degmem
SerSerimm Birakta onada Ben Karar veriyim hea ne dersin
hayatta hic birsey yolunda gitmiyor diyenlere...
|
12-15-2007, Saat: 09:34 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence ben bu kadar ugrasa degmem SerSerimm Birakta onada Ben Karar veriyim hea ne dersin ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benimki korsandı zaten bea Kendını agırdan satan kızdan hayır gelmez sne bırak onu san atemız aıle kızı helal sut emmıs bı kız bulalmım PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SerSerimm Birakta onada Ben Karar veriyim hea ne dersin Sen bılın ben uyarımı yaptım ........ ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bursa'dan varsa tanıdığın,kabuL Var ısmı buse ... 17 yasında bıde merve var oda 17 yasında :
12-15-2007, Saat: 09:37 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bursa'dan varsa tanıdığın,kabuL Pess Buda bi erkek iste hemen döndü ya
12-15-2007, Saat: 09:39 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen bılın ben uyarımı yaptım ........ Hep iste böle yapion Otutturuon Lafi ReZiL OLuom Burda Sonra Nie Soguksun Dion :'(
12-15-2007, Saat: 09:39 PM <
ikisinde isimLeri güzeLmis
ee n zmn ayarLıosn sersi? PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hep iste böle yapion Otutturuon Lafi ReZiL OLuom Burda Sonra Nie Soguksun Dion :'( yaf ben kötu bısye demdım kı....:kiyamam::kiyamam: Benım yuzume uzulmenı ıstemem .... ıncenmen benıde uzer..:kiyamam::kiyamam: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hayatta istediginiz her şeyi elde ede bildinizmi | rocker_nergiz | 0 | 301 |
08-15-2007, Saat: 04:24 PM Son Yorum: rocker_nergiz |