bu arada unutmuşum sil gözyaşlarını aşkomm senin tek damla gözyaşına romayı bırak gezegeni yakarım beee
''''romantikkk şoparn'''' Resımlerı '''
|
10-20-2008, Saat: 11:24 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet cnm benim bak onu doğru dedin benim gibisini bırak googleyi dünyanın hiç biryerinde bulamazsın miley17: bence en doğru kararı verdin kuzum bebekımmm cıkıyoruz sanırım :yikildim: ama ama kalsın fotolarım bızım yazdıklarımız hatıra kalırrr yaaa ne guzell :yikildim:
10-20-2008, Saat: 11:24 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu arada unutmuşum sil gözyaşlarını aşkomm senin tek damla gözyaşına romayı bırak gezegeni yakarım beee oyyyyyyy kurban olaram sana miley17:
10-20-2008, Saat: 11:30 PM <
bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzelsin canım saoll bebekımm bnm miley17: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bebekımmm cıkıyoruz sanırım :yikildim: ama ama kalsın fotolarım bızım yazdıklarımız hatıra kalırrr yaaa ne guzell :yikildim: ya cnm benim sana alacağım hediyeler ve senin bana alacağın hediyeler bize hatıra olarak yeterde artar bile boşver fotoları sen kaldır bence aman kimseler görmesin :yikildim: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyyyyyy kurban olaram sana miley17: dur kuzum sen bana kurban olursan o büyük aşkımız ne olacak sonra olmaz katien olmaz ben kurbanlık bişiler alırım sen olma bişey :yikildim:
10-20-2008, Saat: 11:44 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya cnm benim sana alacağım hediyeler ve senin bana alacağın hediyeler bize hatıra olarak yeterde artar bile boşver fotoları sen kaldır bence aman kimseler görmesin :yikildim: mannaq olmazz bunlar hatıra kalsın :yikildim: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mannaq olmazz bunlar hatıra kalsın :yikildim: olur olur neden olmasın aşkom bak ben daha sana ne hatıralar bırakacam takıl aşkona hayatının reytingi artsın
10-21-2008, Saat: 12:46 AM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel çıkmışsın canım (: SAOLLL CANIMMM miley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Buda CReATuRE resimleri... | CReATuRE | 161 | 8,727 |
03-31-2022, Saat: 06:29 PM Son Yorum: wildfang |
|
gULSHEn ablanızın resimleri merak edenler buyrun :) | gULSHEn | 20 | 1,800 |
03-22-2007, Saat: 09:09 PM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi