değmen benim gamLı yasLı gönLüme ....
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
Yine günler uzak
Uzanır geceler ah hüzüne Dolanır uykudan sabaha Günler geçiyor Bana herşey uzak Dökülür yeni bir yaprak daha Vururken yüzüme sonbahar
11-28-2008, Saat: 12:50 AM <
Zaman sadece birazcık zaman
Geçici bu öfke bu hırs bu intikam Acıların tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olan Zaman sadece birazcık zaman son bulduğu yerde sevgiler bir tek an...
Ben Kimim?
Az mıyım çok muyum? Var mıyım yok muyum? Ben neyim? Masal mıyım gerçek miyim? Kaç mıyım göç müyüm? Hiç miyim suç muyum? Ben kimim? İbret miyim cinnet miyim? Hiçlikler içinde kanayan yürek Yokluklar içinde savaşan beden Boşluklar içinde karışan zihin Güçlükler içinde değil miyim? Yoksa… Yoksa… Her ihanete akıl erdiren Her cehalete kılıf uyduran, Her esarete fiyat biçtiren Sen değil de ben miyim?
11-28-2008, Saat: 10:01 AM <
Göğün asıl rengi mavidir
En kör gece bile sabahtır sonunda Kalbin ağlasada gülümse inadına Düşler takıp saçlarına yürü rüzgarlara.. O pembe gülyüzünü kederle soldurma Daldaki son yaprak gibi Sarıl hep hayata Geçerken acılardan gülmeyi unutma Fırtınalara direnmektir yaşamak birazda Kurduğun hayalleri yağmurlar yıksada Sen yeter ki hep ümit et, Hayat döner sana... Sen yeter ki hep ümit et, Hayat döner sana...
birgün bıkar gidersen yakamda olur elin allahını seversen üstüme düşme benim
Kimsesizim bu yerlerde değersizim bu ellerde çaresizim doğduğum yerde
Kader bu bir sana bir bana güler ..
Bir gün herşey tersine döner . Gün gelirde pişman olursun Beter olursun inşallah ! Zor günler bir iyi bir kötü geçer ... En büyük acılar zamanla diner . Ama , nefretler ömür boyu sürer Beter olursun inşallah ! Beter olursun ! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,437 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |