BENİM ÖLDÜRMEK İSTEDİÄžİM KİŞİ DHA DOÄžRUSU KİŞİLER PKK LILAR HEPSİNİ EL ELE TUTUŞTURUR ÖNCE ISLATIP BAŞDAKİ ADAMIN ELİNE ELEKTİRİK VERİRİM ÖLMEZLERSEDE ANKARALI NAMIÄžIN DEDİÄžİ GİBİ DEVREYE DEDEDEN KALMA 7.65 GİRER SONRASI MALUM:A::A::A:
Birini öldürmeniz Gerekiyorr
|
ben oldurmez surundururdum valla ıskece ederdım yalvarıp benı oldur dıyene kadar ıskence ederdım
01-30-2008, Saat: 04:59 PM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben oldurmez surundururdum valla ıskece ederdım yalvarıp benı oldur dıyene kadar ıskence ederdım hatta şey yapcan zincere bağlıyıp kollarından ayaklarından bunu soyucan bıçakla etini kescen
01-30-2008, Saat: 05:00 PM <
OREGON Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gene deli deli konular açmışsın sus senden bulaştı böle konular açmak napıyım
01-30-2008, Saat: 05:17 PM <
N€ kAdAr cAn!SiN jNm ... naSıL kIyIm YaPıLıR kİ !!! bA$Ka YoLLaRdAn AL hInÇıNı ߀A !!!
01-30-2008, Saat: 08:39 PM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:N€ kAdAr cAn!SiN jNm ... naSıL kIyIm YaPıLıR kİ !!! bA$Ka YoLLaRdAn AL hInÇıNı ߀A !!! BAnamı dedin cani diye ÖLÜM MELEÄžİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BAnamı dedin cani diyeyanındayım senın devam et oldurdugun zaman bı anlamı kalmaz deyılmı ama
01-30-2008, Saat: 09:16 PM <
KIRBAÇLAR BENİ ÖLDÜR DİYENE KADAR KIRBAÇLAR VE KIRBAÇLAYARAK ÖLDÜRÜRDÜM.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi