Alıntı:Sen $a$ırma die aLdırmadım kötü ßi nietim yoktu
[COLOR="Black"]sen varya sen
seni alacak koca ne şanslı biliyonmu[/COLOR]
Çin yemekLeri... ııyhk:S
|
Alıntı:Sen $a$ırma die aLdırmadım kötü ßi nietim yoktu [COLOR="Black"]sen varya sen seni alacak koca ne şanslı biliyonmu[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:serseride mi göz dikti köpeklere neZate ßiSi gaZa getiren SerSeri Saman aLtından ßaraj yapıo o Âh be.
Alıntı:ßunu hakaret oLarak aLgıLıorum çok şükür bi lafa alındı Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen varya senni€ yhaw adamın ßa$ının etini yerim iki günde eßedi mutLuLuğa erer die mi öLe dedin Âh be.
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok şükür bi lafa alındıahhahah Sen öLe San Âh be.
Alıntı:Zate ßiSi gaZa getiren SerSeri Saman aLtından ßaraj yapıo o [COLOR="Black"]biliyordum zaten... ama mundar gitmesin hayvanlar kim kesecek... ercan abi sen kes[/COLOR] Alıntı:ni€ yhaw adamın ßa$ının etini yerim iki günde eßedi mutLuLuğa erer die mi öLe dedin [COLOR="Black"]anam sen bendende betersin laf yetişmiyor sana ben gidiyom evlenincede böyle olma[/COLOR]
kim nereye gityo yhaa giden gitSin kaLan SağLar ßiZmdir
Âh be.
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bu yemekleri kim yer? | CaNaT | 0 | 2,112 |
11-06-2009, Saat: 09:07 PM Son Yorum: CaNaT |