sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol murat 18 de kalsın o zaman
aa senimi kıracam sibel sen 18 de kalsın diorsan kalsın tabi
doğum günü rengin seni anlatıyor..
|
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol murat 18 de kalsın o zaman aa senimi kıracam sibel sen 18 de kalsın diorsan kalsın tabi
GÜMÜŞ
Hayal gücü yüksektir. Bu yüzden orijinal fikirleriyle ünlüdür. Utangaç, hırslı, gururlu, kendine güvenen ve yeni deneyimlere açık bir özelliği vardır. Kolay öğrenir. Çapkınlıkları yüzünden aşk hayatı biraz karışıktır. :yikildim:tskler....miley17:miley17:miley17:
10-09-2007, Saat: 11:29 PM <
26 TEMMUZ - 4 AÄžUSTOSPEMBE
PEMBE Her zaman yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışır. Diğer insanları korumayı ve onlara yardım etmeyi sever. Ancak zaman zaman olumsuz düşüncelere sahiptir. Masallardaki gibi bir aşk ister. tskler Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GÜMÜŞsende sağol melek ... xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:26 TEMMUZ - 4 AÄžUSTOSPEMBEsağol gamze...
KIRMIZI
Şirin ve sevgi doludur. Her zaman aşık olmasını sever. Genellikle neşeli ve hareketlidir ama arada mutsuz olduğu anlarda yok değildir. İnsanlarla iyi ilişkiler kurar, çekingenlik yapmaz. Bunu okuamdan öncede en sevdigim renk kirmiziydi hemen hemen uyusuyor...
TURUNCU
Sorumluluğu ve uyumlu ilişkiler kurmayı sever. Bir şeye ulaşmak için çok çalışır, rekabetçidir. Arkadaşlık konusunda kimseye güvenmez, ancak doğru insanı bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir. ßöyLeymiSim... SAOL PAYLASTIGIN ICIN
12-30-2007, Saat: 10:34 PM <
SARI
Abartısız, müşfik, cömert ve tatlı bir tiptir. İnsanlara güvenir, ilişkilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayı sevmez. Başkaları için karar vermeye bayılır. Romantik bir aşk arar. HIMMMM...BEN MİYİM ŞİMDİ BU TŞKLER SİBEL |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
doğum renginiz.... | Gulguzeliii | 7 | 658 |
04-12-2022, Saat: 11:19 PM Son Yorum: wildfang |
|
Doğum Tarihinize Göre Hangi Otsunuz | lover | 5 | 553 |
04-11-2022, Saat: 02:50 PM Son Yorum: wildfang |
|
Doğum Tarihiniz Sizi Nasıl Etkiliyor? | ZencefiL | 6 | 565 |
02-12-2012, Saat: 08:03 PM Son Yorum: ZencefiL |