nan hasan bu kızı üzersen karşında beni bulursun ona göre bu arada çok sevindim sonunda açılabildin hasan kardeşim pelincim sende karşılık vererek büyük bi jest yapmış oldun inşallah birbirinizi kırmadan güzel vakitler geçirirsiniz daima mutlu olun bu arada bi güzeli daha kayserimize katmış oldun hasan eferim düğününzde şahidiniz ben olacam ona göre
Bu Sana İtirafımdır...
|
gokhankgk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nan hasan bu kızı üzersen karşında beni bulursun ona göre bu arada çok sevindim sonunda açılabildin hasan kardeşim pelincim sende karşılık vererek büyük bi jest yapmış oldun inşallah birbirinizi kırmadan güzel vakitler geçirirsiniz daima mutlu olun bu arada bi güzeli daha kayserimize katmış oldun hasan eferim düğününzde şahidiniz ben olacam ona görecanım kankam üsmes o beni tşşkrler canımsın kankaam darısı başına nan mannah:yikildim: senide görces hadi bakalımhangimizin şahidi oljan hıh... gokhankgk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nan hasan bu kızı üzersen karşında beni bulursun ona göre bu arada çok sevindim sonunda açılabildin hasan kardeşim pelincim sende karşılık vererek büyük bi jest yapmış oldun inşallah birbirinizi kırmadan güzel vakitler geçirirsiniz daima mutlu olun bu arada bi güzeli daha kayserimize katmış oldun hasan eferim düğününzde şahidiniz ben olacam ona göre Ben Aşkımı Hiç Üzermiyim Onu Çok Fena Tutuldum ben Çok Çok seviyorum Aşkımı.... €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KALBİMMM:k: :k: HEP SENİNLEYİM MELEİM... ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm temam hadi bakalım İşdeyim MeleÄžim Bİ tanem benim
Çekeyim bu sevdayı kaderim olsun Aşkın da senden bana hatıra olsun Yanar Hasan aşkından haberin olsun Kalbimdeki Sevgim sana,hediyem olsun ...
02-02-2007, Saat: 03:27 PM <
sonunda döktün içini hasan
SuuuussssSTuuN SuuuuuSTuN... ama değdi turnayı gözünden vurdun hani PeliNimi severim.Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim Sevginiz,Aşkınız daim olur inşallah MuTLuLuKLaR eSeNKaLıN... PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sonunda döktün içini hasan Sustum hep Susuşum anlatmak istemeyişimden değildi Konuşmadan anlatırsam Daha iyi anlasın diye umduğumdandı... Umduğumu buldum teşekkürler.... İnŞaLLah Amin ŞuLe... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
::..ne Zaman Anlarsin Ola?..::SANA....! | PaPaTYa_PReNSeS | 8 | 618 |
04-13-2022, Saat: 06:53 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bitiyorum Sana ama... | blue_belial | 5 | 642 |
09-14-2007, Saat: 12:40 AM Son Yorum: Rüya Güzeli |
|
Sana Söylemiştim Değilmi ? | ALDıRMa | 49 | 3,890 |
04-06-2007, Saat: 03:36 PM Son Yorum: blue_belial |
|
sana bir mailim varrrr babaaa...çok etkilendimmm arkadaşlarrrr.... | GCLRNFNS | 1 | 500 |
03-25-2007, Saat: 06:52 PM Son Yorum: ezoo20 |
|
Ben Sana A?ik Olmu?um Sultan | mert | 25 | 2,163 |
11-27-2006, Saat: 07:23 AM Son Yorum: ZeNiTH |
Konuyu Okuyanlar: 16 Ziyaretçi