can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:PİKO KIZMA AMA BİR BAYAN KALBİ KIRMAKTA ÜSTÜNE YOK BEN OLSAM BOŞ KUTU DİYE BİRŞEY DEMEZDİM.ıcınde sevgım saklı ama neyse konu kapanmıstır kanka
şok Olmuş Durumdayim
|
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bos kutuya sinirlendigim kizdigim yok ya ltfn konuyu deisirmisiz bununla ilgili birdaha yorum yazmazsaniz sevinirimpembeye bundan sonra hedıye falan vermeyecegım ben: deyılmı pembe bunların hepsı bız bırbırımızle tatlı atısma yapıyoruz o kadar
02-01-2008, Saat: 01:11 AM <
NE ZAMAN İSTENİRSE KİM İSTERSE HEDİYE VERMEYE HAZIRIM PİKO.
can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NE ZAMAN İSTENİRSE KİM İSTERSE HEDİYE VERMEYE HAZIRIM PİKO.tamam kanka sen ıstendıgı zaman ver bende suprız yaparak vermeyı tercıh ederım
Noluyo burda lan..:S:S:S:S:S:S Ikı dakka kaybolduk mıllet Bızım pembemıze hedıyeelr verıyo utanmasalar ılanı ask edıcekler:S:S:S:S:S ...Kımse Pembeme Hedıye vermesın ..Gerekmez ben hedıyesını verırım onun :$:$
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne oldu serseri kıskandınmı yoksa pembeyi:S:S yooooooooo ne Kıskancam Sade tuhafıam gıttı
tabi tabi bende inandım kıskanmamış sen onu benim kulahıma anlat
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi tabi bende inandım kıskanmamış sen onu benim kulahıma anlat Sen Benım Kıskanmsı halımı bılmedıgın ıcın tuhaf gelır.. Eger Kıskanmıs olsaydım Daha sert bı tepkı verırdım Bu kadar basıt olmazdı tepkım : |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Itiraf Ediyorum şu An Göz Yaşlarina Boğulmuş Durumdayim | *Asİ-yÜrEk* | 28 | 1,020 |
02-21-2008, Saat: 01:34 AM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi