hüseyincim tamam kapatalim konuyu tartisma cikmasin..
Önce Kizdim Agzima Geleni Söyledim Sonra Baristik:D
|
03-06-2008, Saat: 09:29 PM <
tartışma çıkmayacak sadece ben bir daha aranızda olmiicam o kadar.
üff ya ablacim yapma ne konustuk biz seninle sen millete karisma yeter yoksa sorun yok bak
Ben dıyorum azra bu herıf sana kesık.... Bak ıLerde ıstetemeyede gelır bu herıf senı .. bak reddetme sen... sonra baska bı kız agıderse..Uzum uzum uzulursun
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BenCe sersi hakLi konusmaLari oKudumda bi an önce birinizin açiLmasi Lazim Ve bu kisi sen oLmaLisin cunku erkekLer utangaç oLur bukonuda reddediLme korkusu vardir ama senin istedigini bilemez tabi ondn sen açiL benCe Iste ask böLe bısey..Aynı seyı dusunup aynı seyELrı sölemek demek... Sana sevıyom Pembe
: simdide ben bise diyim pembe canim sen birak serserinin burunu sürtsün bi ara sen acmistin konuyu bu rett etii simdide sen rett kes saka saka
yok ya sanmam serseri belki karisi yada cucuklari filan vardir tövbe tövbe sana kalsa beni evlendiricen bile ayy konsutumuz konuya bakarmisin sabahdan belli Suati Konusuyoruz SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:: simdide ben bise diyim pembe canim sen birak serserinin burunu sürtsün bi ara sen acmistin konuyu bu rett etii simdide sen rett kes saka saka Ne dıyon sen ...:S:S Pembe benı bırakırsa atlarım forum en ust katından :'(:'( Hem suat enıstede sneı dusunuyodur merak etme :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi