[SIZE=7]
"her yerim kanıyor ama bir tek yüreğim acıyor[/SIZE][SIZE=7]"[/SIZE]
"her yerim kanıyor ama bir tek yüreğim acıyor[/SIZE][SIZE=7]"[/SIZE]
Acemhe'den :P
|
[SIZE=7]
"her yerim kanıyor ama bir tek yüreğim acıyor[/SIZE][SIZE=7]"[/SIZE] [SIZE=7]
"Bütün karanlıkları aştım da[/SIZE] Geldim sana takıldım.. [SIZE=6]Işıktın..[/SIZE] Neden karardın.. ?[SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]
"Acın içime battıkça ben gülümsüyorum..[/SIZE] Aslında bir şey hissetmiyorum(!) Ve dudaklarımdaki mutluluk kadar Sana bir ömür diliyorum. . .[SIZE=7]" [/SIZE] Bana gelirken biliyorum nefes nefes kaldın sen..
Biraz da terledin.... Hadi utanma sevgili; terini terimle sil sonra yol yorgunu gözlerini gözlerimde dinlerdir.. Usulca kıvrıl “ yüreğin “ miktarı boşluk bıraktığım yatağımın kenarına.. Sokul “ kurban olduğun “ nefesime.. Gözlerini gözlerime kapat hadi.. Bırak bana “ sendeki “ seni.. Kapat perdeleri… Bana söyleyeceğin her şeyi unut… Sus sadece… Sustuğun her cümlede varlığım sana doysun... Sarıl bana bir çocuğun annesinin şefkatine sarıldığı gibi.. Fırtınalı bir zamanda ölüm ile hayat arasında kalan bir geminin sığındığı kücük koya demirlediği gibi yüreğine emanet eyle yüreğime.. Susuz dudaklarını daya boynumun kurak iklimlerine.. Nefesinle ıslat saç köklerimin ter kokan diplerine.. İç beni…Suyu içer gibi.. Sev beni…Ekmeği sever gibi…. Bayım..
Evet siz.. Benimsiniz(!) Evet bayım sizi seviyorum. Deliceözgürceölürcesine seviyorum. Üzülmenizekırılmanızarahatsızlanmanıza dayanamıyorum. Kırmayalım birbirimizibu son olsun hadi. Herşey sizinle güzel bayım. Beni sonsuz'a dek bırakmayın e mi? ... İki kişi ayrıldığı zaman yollar da ikiye ayrılır.. Birincisi "kendine iyi bakıp" hoşça kalanlar.. İkincisi "ne hali varsa" görmeye gidenler!.. şimdi gözlerinde kirlenmeyen bir ışıkla bir kere daha bak ve söyle; gülüşüne kaç durak var bu şehirden ? Aşk'a yanmalı Can dediğin...
Ya canın olmalı; Ya da canını almalı... Yar diyemezsin ki herkese İçindeki yaran olmalı... Herkesin de bir yüreği vardır amma Yürek dediğin de Bir Aşk'a yanmalı..
[INDENT]
Sen bana bir dokunsan, hiç ah işitmeyeceksin, söz!
[/INDENT]
Sen bana bir dokun bak, başkasını görmez bu göz. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|