Sana kavuşmak değil niyetim, merak etme ! Yolda bir dilenci görsem para bile vermiyorum Allah sevdiğine kavuştursun der diye.
İçinizden Geçen Güzel Cümleler
|
Biri gelir sorarsa
Sana beni sorarsa Gitti der misin Gittiğimi söyler misin Gidiyorum ben sana ... Benimle gider misin...
Ben yüreğimi anlatamadım kimseye..
Suskunluklara sarındım.. İçimdeki acıyı orta yere kusmadım... Öylece durdum.. Olduğum yerde kaldım... İçime sakladım sancılarımı, başka hiç bir şey yapmadım...
Yine gittin ,farklı surette aynı duygunun kahramanı sevdiğim, isimsiz adam,yine mi gittin.
Yalancı dünyanın kapkara gökyüzüne bembeyaz hayaller takmıstık.Kıracaktık seninle bu karanlık zincirini…Olmadı!Yapamadık!Yapacak kadar ömür bicmedin sevgimize!Yabancı kelimeler kattın sevgimizin lehcesine…
Adının karşılığı hayattı, suçlu sevdamın lugatında. Ölüm bile beni alamazdı adın dilimde dua oldukça
Sen ve ben
Aynı cümlenin içinde iki yabancıyız. Hayat ile ölüm arasında kalan boşluğa sıkışmış iki bahar sabahı gibi... Biz bu savaşa bir sıfır geride başlamıştık..Ayrılığa yakındı saflarımız..Geç kalmışlık kokuyordu nefeslerimiz..Ve göz ardı ettiğimiz teknemiz su alıyordu..
Ama pes etmedik. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Güzel Bir Söz.... | isimyoq | 4 | 716 |
04-14-2022, Saat: 08:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..6 | Liseli_kız | 1 | 435 |
04-12-2022, Saat: 05:18 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..5 | Liseli_kız | 3 | 578 |