Ben,karanl?kta bir yaln?z?m ???klar s?nd???nde a?layan,i?ine ak?t?lan zehirden kurtulmaya ?al??an.Belki bir g?vercinim,karn?n? doyursunsunlar diye o ac?mas?z g?zlere yalvaran,s?rf beyaz oldu?u i?in g?ze ?arpan ve bir ad?mla yerinden yurdundan edilebilen.Ben bir dalgay?m,k?y?lara vuran,o k?y?lara vurduk?a pisli?ini i?inden ??kar?p,kopar?p ger?ek d?nyaya b?rakan.Sevi?en r?zgarla belkide.Ben bir dalgay?m,insanlar? i?ine ?ekip sonsuzlu?a s?r?kleyen.Ben bir damla g?z ya??y?m,istemedende olsa o s?cak vuru?lar?mla karanl?ktaki yaln?za g?l?mseyen;tuzumla can yakan,can yakt?k?a ?o?alan.
Ben i?te o kad?n?m,sevi?irken a?layan;ac? de?il,sevgi de?il,?aresizlik onu a?latan.Sana s?yl?yorum;sana ne versem az,nekadar yalvarsam yetmez,yetmez.Asla.Seni nekadar seversem seveyim bitmez bu ac?lar,dinmez,kaybolmaz bu g?zya?lar?m.Ben seninim,sen bana dokunduk?a,beni ?s?tt?k?a,?pt?k?e...
Ben i?te o kad?n?m,sevi?irken a?layan;ac? de?il,sevgi de?il,?aresizlik onu a?latan.Sana s?yl?yorum;sana ne versem az,nekadar yalvarsam yetmez,yetmez.Asla.Seni nekadar seversem seveyim bitmez bu ac?lar,dinmez,kaybolmaz bu g?zya?lar?m.Ben seninim,sen bana dokunduk?a,beni ?s?tt?k?a,?pt?k?e...