eveeetttt yani hafta içi olmasada h.sonu güzel olsun bare tatil
Canı Sıkılanlar
|
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bursada ki şu soğuk gitsin şimdilik başka hiçbişey istemiorum her sbh itremekten sıkıldım ya Selamm burda olan varsaBizim soğuğumuz bile hoş ya...
ZencefiL pazar günü sıcacık olursa tamam derim
History soğuğumuz evet farklı mafeles diğerlerine göre daha hızla donuyoruz. Ayazımız yeter ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: hmmmmmmmm vayyyİnanmadığını görüyorum,,,bi hisset bak
Hissetme ZencefiL tavsiye etmiyorum İst.dan arkadaşım geldi hasta oldu gitti. Bursa havası iyi değil. Çarpıyor çarpıyor =D
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnanmadığını görüyorum,,,bi hisset bakhmm hissediorummmmmm zor olmuo inan burası da souk ya ondan :kop:
hava deişikliğindendr yasmn her taraf souk hava durumu nisan ortasına kadar böle olckmış
soğuk yarıştırıyosanız eminim Bursa daha soğuktur hem insanları hem orda yaşayanların yaptığı espriler bunu kanıtlıyo
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hissetme ZencefiL tavsiye etmiyorum İst.dan arkadaşım geldi hasta oldu gitti. Bursa havası iyi değil. Çarpıyor çarpıyor =DÇarpar tabi,İstanbulun karbondioksit yüklü havasını tenefüs eden biri bol oksijeni tenefüs ederse çarpılır.Bence denemelisin,süper bir hava.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 374 Ziyaretçi