Bir kadın "sorun yok" diyorsa, sorun vardır.
Bir kadın "sorun var" diyorsa, büyük bir sorun vardır.
Bir kadın "hiç komik değil" diyorsa, sakın gülme!
*bir kadın.
|
Bir kadın "sorun yok" diyorsa, sorun vardır. Bir kadın "sorun var" diyorsa, büyük bir sorun vardır. Bir kadın "hiç komik değil" diyorsa, sakın gülme!
İşte budur. Çok güzel ve yerinde bi paylaşım cnm
Bir kadın "hiç komik değil" diyorsa, sakın gülme! <<<< dün en son birine kullandım bu lafı gerisin hatırlamıom
:yikildim: saol.. aslında kadınları anlamak zor dimi ama önmli olan zoru başarmak :kop:
Yok ya kadınlar kolaylar aslında ve sürekli aynı tepkiyi veriyorlar ama erkekler bizden daha karmaşık adamlarda tepki deişikliğinin sınırı yok
Anlamak çok zor,napıcaz bakalım..sussa sorun,konuşsa sorun,sevse sorun,sevmese sorun,Hey erkekler Allah yardımcımız olsun...
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok ya kadınlar kolaylar aslında ve sürekli aynı tepkiyi veriyorlar ama erkekler bizden daha karmaşık adamlarda tepki deişikliğinin sınırı yok:yikildim: doruu vallaa allah bize kolaylık versnn history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anlamak çok zor,napıcaz bakalım..sussa sorun,konuşsa sorun,sevse sorun,sevmese sorun,Hey erkekler Allah yardımcımız olsun...yaaaaa yaaaaa kesnlikleenn
Tereddütsüz sadıkça sevin biz bişe istemioz. Ama sevmeyi bilmeyen adam her gönlünün kaydığını sevdiğini sanan adamlar sürekli karşımıza çıkınca bırakta çenemiz durmasın Diyorum ya tecrübe dielim bunlara biz hahaha )
Evet Allah'm bize büyük kolaylık versin ZencefiL YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tereddütsüz sadıkça sevin biz bişe istemioz. Ama sevmeyi bilmeyen adam her gönlünün kaydığını sevdiğini sanan adamlar sürekli karşımıza çıkınca bırakta çenemiz durmasın Diyorum ya tecrübe dielim bunlara biz hahaha ) yüreğine saglık tamda böle bişe |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bir kadın.. | ZencefiL | 0 | 557 |
10-04-2011, Saat: 10:40 AM Son Yorum: ZencefiL |
|
Benim eşim ve benzerim yok kadın. | ZencefiL | 16 | 2,035 |
07-07-2011, Saat: 10:02 AM Son Yorum: ZencefiL |
|
Kadın Susarsa | YasSmin | 2 | 594 |
06-03-2011, Saat: 11:34 AM Son Yorum: YasSmin |