:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boş Muhabbetler
sıla
Big Grin ben gerilim filmlerini seviyorum filmden çıkınca ajda pekkan gibi insan Big Grin Big Grin
Ara
# Pè®iM§ii #
Ben Kendimi Cekip Film Diye İzlicem Big GrinBig Grin
Ara
sıla
hımmm biyografi tarzı seviyosun yani :yikildim:
Ara
# Pè®iM§ii #
Yaniii :yikildim::yikildim: Daha Eglenceli Oluyoo
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin ben gerilim filmlerini seviyorum filmden çıkınca ajda pekkan gibi insan Big Grin Big Grin

koptummmmm ben hastasıyım gerilim korku filmlerinin bi enerji yüklüo anacım gerilmek insana ajda demekki ondan full enerjik genç Big Grin
Ara
# Pè®iM§ii #
Ben Macerayı Sewiyorum Yunuslar Olcak Ama İçinde Big Grin Tvye Kitliycek Beni O Kaslar O Şekiller O Bakıslar Allahım Yarabbicim Ben Bi Yunus Bulimde Gelim :yikildim::yikildim:
Ara
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:koptummmmm ben hastasıyım gerilim korku filmlerinin bi enerji yüklüo anacım gerilmek insana ajda demekki ondan full enerjik genç Big Grin

aynen de sinemaya gitcek kimse bulamıyorum üste para verip niye strese girip geliriyim diyo herkes Tongue gelsene yeni gerilim filmi girmiş vizyona ona gidelim Big Grin Big Grin
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen de sinemaya gitcek kimse bulamıyorum üste para verip niye strese girip geliriyim diyo herkes Tongue gelsene yeni gerilim filmi girmiş vizyona ona gidelim Big Grin Big Grin

Onlar o zevki bilmiyorlar anlamıyorlar ondan öyle diyorlar gerilmekte bi ihtiyaç aslında Big Grin Hangisiymiş o Big Grin İstanbulda olsam kaçırmazdım Perim bilir :Wink):
Ara
sıla
yaşam şifresi ismi aaa dur ben vizyondaki filmlerin konularını açayım Big Grin
Ara
# Pè®iM§ii #
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Onlar o zevki bilmiyorlar anlamıyorlar ondan öyle diyorlar gerilmekte bi ihtiyaç aslında Big Grin Hangisiymiş o Big Grin İstanbulda olsam kaçırmazdım Perim bilir :Wink):

Ben Bilmem Beyim Bilir :tonguez::laugh::pimp7:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi
  Tarih: 11-27-2024, 10:53 AM