ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uysal kıssbnde öleym dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
he ayı görünüşünün altında aslında minicik şefkat bekleyen bir kedi var :yikildim:
R.İvedik'ten alıntı
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uysal kıss he ayı görünüşünün altında aslında minicik şefkat bekleyen bir kedi var :yikildim: R.İvedik'ten alıntı ![]()
04-11-2011, Saat: 04:57 PM <
Budaaaa Demek oluyokiii kızlarrrr ennn hatasız beniiimmm beeeen taaaammı
![]() ![]() alkışlarıı catıdan alıyım lütfenizzz ![]() ![]()
:lol: :lol: biraz iltifat var ama ayı kısmını almıorum yaaa
![]() ![]() ![]()
bnde yapmıorum hata yav
![]() # Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Budaaaa Demek oluyokiii kızlarrrr ennn hatasız beniiimmm beeeen taaaammı ![]() yalnız şımarmaca yok yasminle zencefil daha yeni tecrübesiz sen eskisin kuralları biliyosun ![]()
No tecrübe bol bol hata anacım biz napalım
![]() Yafs söz dinliceksin tabe. Hata yapmamak için değilmi Zencefilcim ![]() Alkışları toptan pazar günü vercem canım perim benim =D Buarada teşekkür ederim çok uysalımdır çok terbiyelimdir çok çocuğumdur ![]()
04-11-2011, Saat: 05:03 PM <
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:No tecrübe bol bol hata anacım biz napalım Kalınlaştırdığım Kısım Külliyen Yalaaaaaaaaaan ![]() ![]()
Aşkolsunnnnnnnnnnnnn çocuk deel miyim perim he :cokkizdim:
Hiç aykırılık yapmam kavgaya karışmam süklüm püklüm süt çocuuuyum bikerem. Kime laf sokmuşum kimle ağız dalaşına girmişim ki ![]()
04-11-2011, Saat: 05:08 PM <
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aşkolsunnnnnnnnnnnnn çocuk deel miyim perim he :cokkizdim: Tamam mini minnacık körpecik cücügümsün benim o doğru ![]() amma velakin laf dalasımıı aboooowwww kavgamııııı anaaaaaammm senn süklüm püklüm durmakkk allahım yarabbicim nerdeyim ben ya rüyamı bu konusulanlar ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|