ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uysal kıss bnde öleym dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
he ayı görünüşünün altında aslında minicik şefkat bekleyen bir kedi var :yikildim:
R.İvedik'ten alıntı
Canı Sıkılanlar
|
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uysal kıss bnde öleym dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii he ayı görünüşünün altında aslında minicik şefkat bekleyen bir kedi var :yikildim: R.İvedik'ten alıntı
04-11-2011, Saat: 04:57 PM <
Budaaaa Demek oluyokiii kızlarrrr ennn hatasız beniiimmm beeeen taaaammı
alkışlarıı catıdan alıyım lütfenizzz :
:lol: :lol: biraz iltifat var ama ayı kısmını almıorum yaaa
bnde yapmıorum hata yav hatasız kul olmaz hatamla sev bni sıla:lol:
# Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Budaaaa Demek oluyokiii kızlarrrr ennn hatasız beniiimmm beeeen taaaammı yalnız şımarmaca yok yasminle zencefil daha yeni tecrübesiz sen eskisin kuralları biliyosun
No tecrübe bol bol hata anacım biz napalım
Yafs söz dinliceksin tabe. Hata yapmamak için değilmi Zencefilcim Alkışları toptan pazar günü vercem canım perim benim =D Buarada teşekkür ederim çok uysalımdır çok terbiyelimdir çok çocuğumdur
04-11-2011, Saat: 05:03 PM <
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:No tecrübe bol bol hata anacım biz napalım Kalınlaştırdığım Kısım Külliyen Yalaaaaaaaaaan
Aşkolsunnnnnnnnnnnnn çocuk deel miyim perim he :cokkizdim:
Hiç aykırılık yapmam kavgaya karışmam süklüm püklüm süt çocuuuyum bikerem. Kime laf sokmuşum kimle ağız dalaşına girmişim ki hrug:
04-11-2011, Saat: 05:08 PM <
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aşkolsunnnnnnnnnnnnn çocuk deel miyim perim he :cokkizdim: Tamam mini minnacık körpecik cücügümsün benim o doğru amma velakin laf dalasımıı aboooowwww kavgamııııı anaaaaaammm senn süklüm püklüm durmakkk allahım yarabbicim nerdeyim ben ya rüyamı bu konusulanlar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|