Minicik beyinlerinde saklı 100 hanelik daracık kelime hazneleriyle laf sokmaya çalışan, aslında sokmaya çalıştığı lafın kendine girdiğini bilmeyen minik beyinciklere uyyyyyuzzzz oooluyooorum :kiss2:
Uyyyyyyuzzzzz Oluyorummm
|
ahahaaaaaaaa süper valla aynen ben de uyuz ötesi uyuz oluyorum öylelerine
Seviyorum sizleri
Aldırma aldırma nereye kadar ben onları bi aldırıcam ana rahmine bile geri dönmek isticekler öle aldırıcam Zenconun hislerine tercüman olurken sıla senin hislerinede tercüman olmuşum. Mutlu oldum şimdi ne mübarek bi kızım :lol: Ay beynim döndü ya hala faks sinyali alıyorum
Bende karşı tarafa laf soktuğunu zannedenlere uyuz oluyorum ama sindiriyoruz işte.
Tabi siz ablalarım abilerim olarak yaşınızı başınızı almış insanlarsınız böyle şeyleri sindirememeniz normal sonuçta gençler arasında daha sık yaşanıyo böyle şeyler
sende yaniii iiice yaşlı ettin bizi ne yaşı başı almasıı.. bunu yaşla alakası yok sindrilcek bişe deil
Biz sindiririrz alttan alırız küçüğümüzden gelirse küçüklüğüne veririrz daha ufak deriz. Büyüğümüzden laf gelirse büyüktür bildiği vardır saygı deriz. Sabır taşı çatlayınca güzelce uyarır anlamıyorsa da anlayacağı dilden bir güzel anlatırız.
Sizin dalaşmalarınız laf sokmalarınız genelde büyüklere göre daha basit gelir ondandır |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bende fena uyuzzzzzzz oluyorummm | (¯`•._ αѕιÏÑєη | 28 | 1,809 |
12-17-2008, Saat: 09:06 PM Son Yorum: (¯`•._ αѕιÏÑєη |
|
UyuSSs OluyoruMMM issteee... | **hicran** | 0 | 714 |
06-21-2007, Saat: 05:11 PM Son Yorum: **hicran** |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi