Ayakta kalışımı seviyorum sebebi sen olunca
Yine de korkmuyorum seni sevmekten.
Ben sana olan sevgimi yazan
Kalemimi seviyorum.
Senin adını yazdığım kağıdı seviyorum.
Ben senin varlığını seviyorum
|
Ayakta kalışımı seviyorum sebebi sen olunca Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben sana olan sevgimi yazan Kalemimi seviyorum. Senin adını yazdığım kağıdı seviyorum. Kaçmaya çalıştığın gerçek, Bir gün karşına çıkacak. Ve işte o gün Kaçacak yerin olmayacak. Ben senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda. Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum. Her bana bakışında Gözlerine de okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum. Gönlünü seviyorum Özünü seviyorum senin Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum Yine de korkmuyorum seni sevmekten.
Ben sendeki o sicakliqi
Sana olan uzakliqi seviyorum. Yanaklarindan akan qöz yaslarini En cok, seni kizdirdiqim hallerini.. Sırf sen acıttın diye Kanayan yerlerimi seviyorum.. Ben sendeki o sıcaklığı Sana olan uzaklığı seviyorum. Yanaklarından akan göz yaşlarını En çok, dağınık olduğunda saçlarını Beni arayan ellerini seviyorum. Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen Ayrılığını seviyorum, En çok yalnız kaldığımda Beni bulan gönlünü seviyorum. Ben en çok senin bana olan Sevgini seviyorum. Özlemek geçiyor içimden seni Sevmek geçiyor. İçimden sana doğru giden Bin bir türlü yol geçiyor. İçimden sen mutlu olacaksan Ölmek bile geçiyor gülüm. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Senin acın kaç şekerli | history | 6 | 920 |
06-26-2012, Saat: 11:32 AM Son Yorum: adyge55 |
|
Seviyorum Bu Adamın Sözlerini;" Özgür Gümüşsoy " | YasSmin | 11 | 1,212 |
06-06-2011, Saat: 02:01 PM Son Yorum: YasSmin |
|
''Seni Seviyorum'' diyerek pot kırdım | acemhe | 4 | 797 |
05-06-2010, Saat: 09:00 PM Son Yorum: acemhe |