olsun canem (=
Devamı Az Sonra
|
Fotoselli lambanın beni fark etmesi için gösterdiğim çabayı hoşlandığım kişi için de gösterseydim, şu anda yalnız olmazdım
Birileri kıçınıza tekmeyi vuruyorsa dert etmeyin! O bile sizi bir adım ileri götürür Kızın teki " )) " yazmış durumuna 16 beğeni . Şimdi genel seçimler de o beğenenlerle bizim oyumuz eşit mi ? Kadınların facebook foto yorumlarındaki dayanışmaları Barcelona'da bile yok. Bugün xavi fotoğraf yüklese, iniesta o kadar övmez Bence 'hot'mail de yasaklanmalı abi; o ne öyle 'hot' filan. is'mail olabilir mesela[İS'MAİL aslaaaaaaaaaaaa] "şaka yaptım" cümlesini duyar duymaz "ama her şakada bi gerçeklik payı vardır eheheh" diye hortlayan insan, korku filmi gibisin Geçen " bi büyük devirelim" diye toplanıp sırayla dedeme çelme taktık Tüp bitince sallayan adam, pil bitince ısıran eleman, keçeli kalem bitince içine kolonya döken çocuk, birleşmenin tam zamanı.
Geçen " bi büyük devirelim" diye toplanıp sırayla dedeme çelme taktık
bunu okuyunca aklıma bu geldi abi gelirken 70'lik getirin başımızda bi büyük olsun
Deprem çantama klavyemi de koymaya karar verdim, içinden çıkacak yiyeceklerin beni en az 1 hafta daha yaşatacağını düşünüyorum..
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Deprem çantama klavyemi de koymaya karar verdim, içinden çıkacak yiyeceklerin beni en az 1 hafta daha yaşatacağını düşünüyorum.. :ack2: iğreeeennnnnnnnnnccccc |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kıyamet Koptuktan Sonra Tv Basşlıkları | EyLuLce | 13 | 1,492 |
04-13-2022, Saat: 12:38 PM Son Yorum: wildfang |
|
20 yıl sonra kızımın kalbini çalacak o çocuk | ZencefiL | 32 | 3,982 |
12-27-2011, Saat: 11:38 AM Son Yorum: ZencefiL |
|
Bazı Duygusuz.com Üyeleri Yıllar Sonra. | *Asİ-yÜrEk* | 27 | 2,350 |
04-22-2009, Saat: 07:51 PM Son Yorum: deli yürek |