:ack2::ack2:
Devamı Az Sonra
|
Bilim adamları bütün işlerini bıraksın, bakkala gidip ekmek alan bi robot icat etsin artık. Yeter lan, olmaz böyle..♥ Polis: " Dur polis, Kaçma Teslim ol ! " İkazından sonra, Hırsız: " Ayıpsın abi baştan söylesene " Deyip teslim oldu. Yine bi gun temel, ingiliz, fransiz ucakla gidiyolarmis. Temel demiski yine mi siz Minibüslerde yer vermemek için uyuyo numarası yapmaktan sıkıldım. Başka bişeyler bulmalıyım.Mesela damacana taklidi yapabilirim Rüyamda ak sakallı dedeyi gördüm babannemi soruyo. Çok bozuldu insanlık çok. YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hahahahaha kusucam şmdi :lol:Bu söze hiç tahammül edemiyorum,yapmayın offf..
Nie ki nasılsa kusmuoruz yada kussakta sen grmüyosun Aaaa kusmak lafını ne kdar çok kullandım dmi
tahammül edemıosun ama ikinci kez alıntı yapıp okuyarak tahammül edebildiğini kanıtlıosun
Minibüslerde yer vermemek için uyuyo numarası yapmaktan sıkıldım. Başka bişeyler bulmalıyım.Mesela damacana taklidi yapabilirim
ohaaa hiçte yapmam öle bişe bn direk vermıorum yer ahahahaha:yikildim:
Tatilinin verdiği huzuru matkap sesiyle bozan sayın komşum o matkap var ya o matkap ♥ sakinim
Bak bu büyük sıkıntı,off
Rüyamda ak sakallı dedeyi gördüm babannemi soruyo. Çok bozuldu insanlık çok.
:lol::lol::lol: allahım yaaaaaaaaaaaaaaaa ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tahammül edemıosun ama ikinci kez alıntı yapıp okuyarak tahammül edebildiğini kanıtlıosunYanılıyorsun bu ben değilim ki,nöbetçi yorumcu....ha ha ha:pimp10: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kıyamet Koptuktan Sonra Tv Basşlıkları | EyLuLce | 13 | 1,493 |
04-13-2022, Saat: 12:38 PM Son Yorum: wildfang |
|
20 yıl sonra kızımın kalbini çalacak o çocuk | ZencefiL | 32 | 3,986 |
12-27-2011, Saat: 11:38 AM Son Yorum: ZencefiL |
|
Bazı Duygusuz.com Üyeleri Yıllar Sonra. | *Asİ-yÜrEk* | 27 | 2,360 |
04-22-2009, Saat: 07:51 PM Son Yorum: deli yürek |