Gün geliyor yokluğunuda seviyorsun.
Yüreğin dert görmesin. Hepsi birbirinden güzeldi...
Ben senin varlığını seviyorum
|
Gün geliyor yokluğunuda seviyorsun.
Arkadaşlık,hüznü ve sevinci paylaşmaktır,sen duygularıma ortak oldun teşekkürler Qetesh...
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben sendeki o sicakliqiGüzel katkından dolayı,çok teşekkürler,yasSmin... Her dakika seninle olmayı seviyorum. Gözlerimi her açtığımda Aklıma gelişini seviyorum. Her gece uyumadan önce Seni sevdiğim aklıma gelince Sensiz uyumayı bile seviyorum Uyumadan önce seni düşününce. Geceleri benim yüzüme vuran ay ışığı Senin de gözlerine vurduğu için seviyorum. Benim kemiklerimi ısıtan yaz güneşi Sana da sıcaklık veriyor diye seviyorum seni. Ben seni en çok Umutsuzluğumda beni bulduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben seni bu şehirde olduğun için değil Benimle aynı toprağa ayak bastığın için Benimle aynı gökyüzünü paylaştığın için seviyorum. Beş bin yaşındaki bu dünyada Benimle aynı zamanı paylaştığın için seviyorum. Ben seni benimle yaşadığın için Benden hiç gitmediğin için seviyorum Gözlerimi seviyorum seni görüyor diye. Ruhumu seviyorum, senin ruhuna Bu kadar yakın diye. Varlığımı seviyorum, Sırf sana borçlu olduğum için Mutluluğumu seviyorum. Gülümsememi seviyorum seni düşününce
biz kuşlar gibi uçmaya hasretken , ağaçlar gibi kök salmışız
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Senin acın kaç şekerli | history | 6 | 923 |
06-26-2012, Saat: 11:32 AM Son Yorum: adyge55 |
|
Seviyorum Bu Adamın Sözlerini;" Özgür Gümüşsoy " | YasSmin | 11 | 1,221 |
06-06-2011, Saat: 02:01 PM Son Yorum: YasSmin |
|