Vur canevimden vur zenco
Bazen kendi kendime sorarım . Mutlu etmek sana mı düştü diye?
Kahraman Tazeoğlundan..
|
Vur canevimden vur zenco
Yokluğundan mıdır nedir
ben de bir başka üşüyorum bugün ayaza çekiyor sol yanım hiçbir sıcaklık ateşini yükseltmiyor bedenimin ve ellerim ellerini hissetmeden terlemiyor artık..
Paylaş paylaş üstünü kapatarak deil yolarak bitirdim ben acımı bunlar vz gelir sadece sızlatır yaramı Vaaaaay gene şairene konuştum bea
ve başıboş hüzün sokağında
"yüreğime söylediğim en doğru yalan oldun" başıboş sonu boş... Çok mu sevdik dersin acaba?
Yıpratacak kadar çok, Ve severken açtığımız yaraları, birbirimizi sevmekten zaman ayırıp kapatamayacak kadar hatta! O kadar çok sevmiş olabilir miyiz ki? Yoksa çok mu incittim yüreğimin zincirlerine vurup, her gittiğim yere sürüklerken ruhunu? ... “Üstüne basa basa sevmiyorum” diyordun. Hayır sevgilim hayır! Kalbime basa basa gidiyordun… Gidişini kanıtlayan en büyük delil olmuştu hiç gelmeyişin! Gelmeyişine “ölüm” dedim, gidişine “kıyamet”, binlerce kez diriltilip kahpe bir sevdanın mahşer yerinde, milyonlarca kez sorguya çekildim! Her sorgumda ayrı ayrı cehennemlere mahkum edildim…
Başlamadan bitti aramızdaki her şey! Bitti! Sen, “Bitti!” bile diyemedin! “Başlayan şeyler bit(t)er,ben seni sevmeye daha başlamadım ki…” derdim! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sevdim-Kahraman Tazeoğlu | ZencefiL | 6 | 868 |
06-21-2011, Saat: 02:27 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
Kahraman Tazeoğlu – Şüheyda | YasSmin | 0 | 483 |
06-09-2011, Saat: 04:28 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Hemen gitme*Kahraman tazeoğlu | ZencefiL | 4 | 696 |
05-05-2011, Saat: 11:52 AM Son Yorum: ZencefiL |